«Волинь» Кварцяного ніколи не буде солодкою булкою для суперника, - експерт

«Волинь» Кварцяного ніколи не буде солодкою булкою для суперника, - експерт
Журналісти провідних футбольних ЗМІ України оцінили стиль гри «Волині» та висловили думки щодо резервів команди.

Клубна прес-служба в другій частині підсумків поспілкувалася із Сергієм Швецем (UA-Football), Олександром Озірним (Football.ua), Андрієм Фесуном (Footboom.com), Артемом Франковим (журнал «Футбол»), Володимиром Зверовим (програма «ПРО Футбол» на каналі «2+2) та Романом Бебехом («2+2»).

ЧИТАТИ ПЕРШУ ЧАСТИНУ ПІДСУМКІВ

Чи погодитеся ви із словами Віталія Кварцяного про те, що «Волинь» не назвеш «ніякою» командою.

Сергій Швець: «Луцька команда хай і займає місце в середині турнірної таблиці, але має свій стиль, а головне характер, про що свідчать хоча б нічиї з Динамо та Чорноморцем, а також перемога над Шахтарем в поточному сезоні.

Артем Франков: «Погоджуюся, звісно. Ніякою може бути команда тільки за власним бажанням. А «Волинь» апріорі не хоче бути ніякою».

Роман Бебех: «А як тут не погодитись? Луческу програв у Луцьку, Блохін втратив очки у Києві? Які ще є запитання? Волинь з Кварцяним ніколи не буде солодкою булкою для суперника. Кожен матч як бій».

Андрій Фесун: «Волинь» – це самобутня команда, характерною особливістю якої є «гренадери» у складі. Команда якщо навіть програє у майстерності, завжди до останнього б’ється. Завжди важко грати проти таких колективів. Так, за останній час з’явилося декілька невисоких гравців, але це тільки додало родзинки.

Олександр Озірний: «Якщо навіть завтра Віталій Володимирович всіх розпустить і набере команду з гравців другої ліги, вже через якийсь десяток турів ця команда нав'язуватиме боротьбу всім і матиме свій власний почерк».

Володимир Зверов: «Ніяка» команда - це команда без почерку і без характеру. Почерк з`являється, характер виховується. Звичайно, Волинь не є «ніякою».

Де (у кому) резерви для кращої гри команди навесні?


Артем Франков: «Внутрішні резерви! До слова, з голкіперами було б добре особливо попрацювати».

Андрій Фесун: «Деякі гравці повинні ще «притертися» до партнерів і до кінця збагнути те, що від них вимагає Кварцяний. Потрібно гарно попрацювати на трансферному ринку, щоб ставити більш амбітні цілі. Тільки гарна комплектація дасть можливість сперечатися з донецьким «Металургом», «Ворсклою» та «Зорею». Та і фінансовий добробут у клубі ніхто ще не відміняв».

Сергій Швець: «Більшу частину чемпіонату не найкращим чином діяв Ерік Бікфалві. Якщо навесні він заграє так, як в останньому поєдинку проти «Металургу», це буде серйозним підсиленням для команди. Не забуваємо, що «Волинь» – дуже молода команда. Найстаршому Шикову – 28 років (Матуку – 30, але він знаходиться в оренді), тобто кожен з гравців здатен прогресувати при професійному відношенні до справи. Ну й не варто скидати з рахунку вміння Віталія Кварцяного знаходити таланти, там де їх ніхто не шукає. Не даремно ж Волинь проводить спаринги з обласними командами, тому не здивуюсь, якщо навесні в Луцьку з‘являться нові перспективні футболісти».

Роман Бебех: «У молодих резервах. Кварцяний продовжить пошуки молодих лужних серед молоді. З молодими він працювати вміє. Дає шанс,але і серйозно вимагає з них. Багато бояться йти в команду Кварцяного, налякані фізичними навантаженнями, але потрібно любити футбол, а не себе в футболі».

Олександр Озірний: «Резерв у стабілізації складу. Наразі Кварцяний занадто багато експериментує з позиціями гравців. Наприклад той же Бікфалві грав і в опорній зоні, і під нападником, і ліворуч у півзахисті. Немає кадрової стабільності майже на жодній позиції. Якщо Рамон повернеться, то з'явиться більша можливість для маневру і більше думки в атаці, бо і Задерецький і Бабатунде і Мемешев, які закривають зараз фланги, значно поступаються Рамону в майстерності (особливо, коли він у формі).

Володимир Зверов: «Якшо посеред чемпіонату на перегляд до Кварцяного можуть приїхати кільки десятків гравців, то що казати про збори? Думаю, за кілька місяців тренер знайде потрібне підсилення».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Віталій Кварцяний приведе нашу команду до успіху тай самий кращий тренер в Україні,всі інші Блохіни і Фізрукі)
Відповісти
Останні новини
«Волинь» Кварцяного ніколи не буде солодкою булкою для суперника, - експерт
06 грудень, 2013, 16:42