Антимайдан у Києві. ВІДЕО

Антимайдан у Києві. ВІДЕО
Журналісти розважально-інформаційної програми "Абзац!" на Новому каналі побували на мітингу прихильників Партії регіонів, який розташувався в Маріїнському парку навпроти будівлі Верховної Ради в Києві.

У таборі так званого Антимайдану - в основному молоді чоловіки спортивної зовнішності, а також пенсіонери, пише Кореспондент.

Більшість демонстрантів на питання, чому вони тут, в основному віджартовуються, а деякі, плутаючись в коментарях, заявляють, що прийшли підтримати Євросоюз.

Багато з них мають явні ознаки алкогольного сп'яніння.

"Я из Днепропетровска приехал.. мне не нравится вообще, что это с Киевом случилось... Люди, имейте терпение… все будет нормально. Янукович за Европу. Подождите чуть-чуть, и он подпишет", - каже один з учасників мітингу.

Нагадаємо, в Києві з 3 грудня в Маріїнському парку на площі біля Верховної Ради прихильники Партії регіонів проводять мітинг на підтримку чинної влади. Кожен день там збирається кілька сотень людей.

На мітинг, який проходить в оточенні правоохоронних органів, постійно підвозять людей з різних регіонів України, переважно зі східних і південних областей. За інформацією ЗМІ, учасниками акції організатори платять від 250 до 500 грн в день.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Приехали сегодня с мариинского парка,отстояли три дня,денег не получили...хотя обещали за день 300грн...Вобщем нас тупо кинули!
Відповісти
Я тоже хотела подзаработать - региони обещали по 200 гр в день а дали только 300 за четире дня - завтра поеду на євромайдан за ети 300 гр что дали ...
Відповісти
Покажіть це пяне кіно блоХеру Курилюку. Це його любов і стихія.
Відповісти
Что страшно стало? Не злите этих простых работяг, а то не дай Бог попадетесь им на дороге, никакой Кличко не поможет
Відповісти
диагноз на лице!))
Відповісти
Які вони роботяги? алкаші беззубі)))) і гопникі відморожені)))
Відповісти
давно уже заметно, что СМИ очень "объективно" подают инфу...молодцы, держат нос по ветру)))) Послушать наши СМИ, так на евромйдане "божьи люди" стоят, а на "антимайдане" сплошные гопники и бухари...полный бред...и там и там есть адекватные и дЕбилы, всё зависит от того как подать информацию и как смонтировать видео...НУ ЭТО ЖЕ ОЧЕВИДНО!!!! НЕ ТУПИТЕ!!!
Відповісти