На Антимайдані в Києві виступали несправжні Пісняри

На Антимайдані в Києві виступали несправжні Пісняри
У Мінську спалахнув скандал після повідомлення про те, що білоруські "Пісняри" виступали на підтримку української влади на Антимайдані в Києві.

Але згодом з'ясувалося, що до України приїхав колектив з російського Зеленограда, - пише BBC Україна.

"Це були "ліві" якісь "Пісняри". Ми їх не культивуємо і тим більше не стежимо за їхньою творчістю. Ми вже багато судових процесів виграли, але, тим не менше, настільки затребуваний бренд, що поки що зупинити цей процес неможливо", - заявив художній керівник білоруських "Піснярів" В'ячеслав Шарапов.

"Законні" "Пісняри", за його словами, воліють не втручатися в політику, а українцям співчувають: "Ми дуже любимо український народ і Україну, і нам соромно за те, що там відбувається. Треба вже якось визначитися: або туди, або туди".

Недержавна білоруська преса розшукала вокально-інструментальний колектив з російського Зеленограда, який під ім'ям "Пісняри" вітав 14 грудня учасників проурядового мітингу на Європейській площі в Києві.

Представник цього колективу Віктор Молчанов пояснює, що музиканти виступали з концертом у місті Українка, і їм запропонували виступити ще й у Києві "на народних гуляннях". За його словами, на Антимайдан російських музикантів заманили обманом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
от вам влада. як не збреше то кийком
Відповісти
Майдануті із всього роблять брехню. Це були справжні "Пісняри". Коли перестанете брехати?
Відповісти
як завжди - критика. Потрібно робити все аби дискредитувати Антимайдан. А чому саме - Антимайдан? Опозиція дала таку назву напевно тому, що є в країні люди, які не розділяють їхньої думки і відразу ж опозиція людей починає ображати. Ганьба вам опозиціонери.
Відповісти
Та справжні, я їх ще з тих часів пам"ятаю...
Відповісти
отак, і тут ПР напартачили, ну нічого не можуть зробити толково,тільки брешуть і роблять своє, тьфу, ганьба, і є ще ж люди, які ведуться, коли вже порузумнішають - невідомо
Відповісти
є в країні люди, які не розділяють їхньої думки і відразу ж опозиція людей починає ображати.
====================================
Не розділяють думки опозиції значить розділяють думку "двічі несудимого". А антимайдан саме тому що зігнаний напротивагу майдану справжньому, щирому, якщо хочете. Навіть влада цього не приховує. То Ви і з владою не згодні ?!
Відповісти
Під Маріїнським палацом
революція гряде, -
захищають "добровольці"
позолочене біде.

Позолочену парашу
демократам не дамо.
Ми до дна гірку цю чашу
"добровільно" допємо.
Відповісти
Останні новини
На Антимайдані в Києві виступали несправжні Пісняри
17 грудень, 2013, 06:10