У дитсадках Луцька діятимуть творчі школи

У дитсадках Луцька діятимуть творчі школи
У дитячих садках міста Луцька будуть діяти творчі школи.

Їх відкриють в межах реалізації програми «Суспільство втілення дитячих мрій», який адмініструє благодійний фонд «Фундація суспільних інновацій», - повідомили у прес-службі Волинського Інституту підтримки та розвитку
громадських ініціатив.

У фонді таку назву для програми обрали, щоб звернути увагу на те, що дітям потрібна підтримка і кожен, хто має можливість якимось чином сприяти щасливому і пізнавальному дитинству, повинен проявити свою соціальну відповідальність й внести свою лепту, аби дитячі мрії втілювались.

Соціальну ініціативу для підтримки дитячої творчості виявив луцький підприємець В’ячеслав Теліцин, який і є автором вищезазначеної програми.

Управління освіти Луцької міської ради та громадські організації міста долучилися до реалізації програми і спільно оголосили конкурс для батьківських комітетів дошкільних навчальних закладів на створення дитячих творчих шкіл.

У Луцьку діє 40 дошкільних навчальних закладів, кожен з яких мав можливість взяти участь у конкурсі на створення центрів дитячої творчості в рамках даної програми, причому напрямок творчих шкіл обирали самі батьки.

Переможців конкурсу оголосили під час прес-конференції, яка відбулася 17 грудня.

Ними стали чотири дитячі садки міста (ДНЗ №8 «Джерельце», ДНЗ №9 «Чарівник», ДНЗ №11 «Золота рибка»,а також ДНЗ №7 «Леліта»), а також дві групи з Палацу учнівської молоді міста Луцька.

19 грудня, на Свято Миколая, автори програми передали у ДНЗ № 9 «Чарівник» мольберти, фарби та інші матеріали, необхідні для діяльності творчої школи. Інші дитсадки-переможці конкурсу отримають матеріали найближчим часом.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: дистадки
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І ці школи які розцінки матимуть?
Відповісти
Останні новини
У дитсадках Луцька діятимуть творчі школи
20 грудень, 2013, 08:12