У Луцьку писатимуть листи своїм мріям

У Луцьку писатимуть листи своїм мріям
Творчий майстер-клас із арт-терапії «Даруємо мріям крила або загадуємо бажання, що здійснюються» відбудеться в Луцьку.

Захід запланували на вівторок, 24 грудня, 18:30, ‒ повідомляють організатори.

«Передноворічний час є особливим для загадування бажань, адже усі ми маємо звичку починати щось нове у новому році. Важливо зловити цей момент, коли є готовність до змін та правильно зосередити свої сили і енергію на здійснення бажань, щоб вони здійснились у новому році», ‒ йдеться в повідомленні.

Тож, під час майстер-класу організатори обіцяють учасникам за допомогою магічної новорічної арт-терапії довідатися про причини і прояви відкладання здійснення своєї мрії, написати лист мріям, які не здійснилися, дізнатися про різницю між бажаннями і цілями, відкрити правило 72 годин для втілення свого бажання, створити колаж мрій на наступний рік, подарувати своїй мрії крила. Окрім того, кожен учасник зробить обіцянку групі здійснити щонайменше одну мрію із терміном її втілення. Протягом року всі будуть інформувати про здійснені мрії за допомогою повідомлення у соціальній мережі.

Ведуча майстер-класу ‒ Ольга Созонік, арт-терапевт, ведуча програм із особистісного розвитку, голова правління ВОГО «Корпорація щастя», член Східноукраїнської Арт-терапевтичної асоціації, член Американської Асоціації Арт-Терапії.

Захід відбудеться у кафе «Druzi forever».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.