У луцькій багатоповерхівці ‒ проблема з проводкою: погоріли побутові прилади. ВІДЕО

У луцькій багатоповерхівці ‒ проблема з проводкою: погоріли побутові прилади. ВІДЕО
У квартирах лучан, що проживають на Соборності 37а, погоріли електроприлади.

Причиною цього стала стара проводка, яку не змінювали ще з будівництва багатоповерхівки, ‒ йдеться в сюжеті ТРК Аверс http://www.mediaavers.com.

На Соборності 37а в 6-ти квартирах впродовж двох місяців деякі люди жили наосліп, а інші потерпали від мерехтіння світла. Неодноразово людям на допомогу приїздили електрики. Однак, за словами мешканців, після втручання майстрів погоріла техніка. Тому на підмогу, кажуть, покликали приватних робітників.

Мешканка багатоповерхівки Марія Чепрунова розповіла, що 6 квартир, які залишились без світла, нібито відокремлені від усієї багатоповерхівки та користуються електроенергією із сусіднього будинку. «Ми підключені під інший кабель. У всіх є світло, оці декілька квартир підключені під інший кабель. Кажемо: чого в нас пропадає, а в тих всіх горить? От там у всіх сусідів горить світло, а в нас весь час пропадає. Кажуть: ви підключені під інший кабель», ‒ розповіла вона.

Така ситуація з мережею завдала великої шкоди лучанам: понад 20-ти технічних засобів згоріло. Люди бідкаються, що збитків їм ніхто не відшкодує.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У луцькій багатоповерхівці ‒ проблема з проводкою: погоріли побутові прилади. ВІДЕО
25 грудень, 2013, 11:45