Міліція вже шукає тих, хто розмалював Луцьк бандерівськими трафаретами

Міліція вже шукає тих, хто розмалював Луцьк бандерівськими трафаретами
Луцький міський голова Микола Романюк заявив, що поскаржився у міліцію на тих, хто розмалював Луцьк трафаретами "Бандера герой" і "Кривавого міністра геть".

Про це Романюк написав у Фейсбуці.

Нагадаємо, трафарети з "бандерівськими" і "антизахарченківськими" написами, а також зав’язані на гіллях і парканах червоно-чорні стрічки з’явилися у місті в ніч на 1 січня. Один з трафаретів нанесли навіть на стіну Луцької міської ради.

Міський голова Микола Романюк вважає, що цим самим майну міста завдали шкоди.

"Сьогодні вночі на стіни більше двадцяти будинків міста було фарбою нанесено написи. Завдано шкоди майну міської територіальної громади", - написав Романюк у Фейсбуці.

"Я вже звернувся у міський відділ внутрішніх справ. Зараз проводиться слідство. Винуваті будуть притягнені до відповідальності", - пообіцяв Романюк.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 138
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
справедливо,підтримую.якщо стрічки не наносять шкоди,то трафарети це-вандалізм....
Відповісти
Нє.
Прикрутили, видимо, Миколі в прокуратурі яйтся
Відповісти
ага. такий страшний вандалізи! жертви є? ))
Відповісти
теоретично,звичайно,це вандалізм - тільки виникає логічне питання, а те,що Президент України з посіпакаками типу клімчука, як називається???
Відповісти
намагаюсь висловити думку зрозуміло, коли люди не сприймають (м"яко кажучи) систему управління і ця система не реагує на побажання людей, тоді відбувається, несанкціоноване законодавством, висловлення цього невдоволення, а от коли і в цьому випадку влада іноруватиме(м"яко кажучи), тоді можливі варіанти...А Чаушеску теж думав, що непереможєний..
Відповісти
дуже не хотілося б, щоб влада доводила, що нічого не існує і спонукала людей до варіанта Чаушеску, бо у цьому випадку, Югославія нам буде здаватися легкою прогулянкою...Просто був у Боснії у свій час і коли комусь здається, що це легка прогуляка, то мушу відповісти, що це не просто страшно, це жахливо!!!До цього часу серби і боснійці не спілкуються, а колись мій водій боявся їхати в Сараєво, бо його там могли вбити...Тому не треба зловживати владою, краще нові вибори, ніж війна!!!
Відповісти
коли бракує фантазії, далекоглядності і мудрості тоді людина бере вила і йде воювати, при цьому ночами спалюючи хати неугодним. коли в людини є бажання щось змінити довкола себе в кращу сторону то вона бере друзів і йде прибирати свій двір, фарбувати лавочки (якщо їх немає - робити), садити квіти і дерева. що дає перший і другий варіанти вчинків? 1. викликає негатив зі сторони багатьох людей, які не є членами партій і громадських організацій; призводить до довготривалої боротьби в невідомо що і за що, бо україна ВЖЕ незалежна, їй потрібно лише стати ЦИВІЛІЗОВАНОЮ, а такі методи цьому не сприяють. 2. викликає позитив в людях, слугує гарним прикладом. партії, члени якої це роблять, честь і хвала, люди беруть приклад і за кілька років життя навколо інакше. Є РІЗНИЦЯ?
Відповісти
Коли бракує інформації про ті негативні події,які кояться в Україні завдяки кримінально-олігархічній банді або бракує мізків,щоб цю інформацію проаналізувати,коли бракує патріотичних почуттів,коли не задумуватись про майбутнє,якою буде Україна та майбутнє дітей-лишається першочергове завдання фарбувати лавочки,садити квіти ,нанюхавшись фарби думати,що життя навколо стало кращим.
Відповісти
патріотизм полягає в тому, щоб коли ніхто не бачить на будинках понамальовувати? а чому не вдень, коли багато людей на вулиці? чи ви боягуз?
Відповісти
Краще гадити на стінах тоді все буде добре, всі хто побачить цю писанину стануть націоналістами.) Хабарники перестануть брати хабарі(злякаються), люди почнуть краще жити. Коротше кажучи заживемо краще ніж в Європі)
Відповісти
в мене немає чесної відповіді на це питання чи "хабарники перестануть брати хабарі(злякаються), люди почнуть краще жити", але в мене є відповідь, що ми цих хабарників змусимо відповідати( і Романюка з Никитиюком в т.ч.) це буде наша воля і Григоренка з Пустовітом раком поставимо, якщо треба буде!!!
Відповісти
А до чого тут написи на стінах? Хіба ви не розумієте, що це тільки відштовхує? Це банальне дрібне хуліганство. За яке виконавці будуть мести вулицю . І це буде справедливо.
Відповісти
а тих, хто стіни малював, потрібно змусити відповідати, чи ні?
Відповісти
звичайно вони неадеквати, але виникає питання - а хто їх довів до цього???
Відповісти
а чому вони неадекватні? вони хворі?
Відповісти
вони просто реагують на адекватні дії...как трудно было не догадатся???)))
Відповісти
вони це хто?
Відповісти
коли прокатався по Боснії, то зрозумів, що слова словами, а дії діями, і ніякі лавочкі не замінять насильства, і при чому тут незалежна Україна, а що потрібно стати цивілізованою, то передайте це допі з гепою, надіюсь, пояснювати не потрібно, чи кліму з терехом, вони ж теж думають, що чаушеску правильно усе робить.
Відповісти
йожікі, ви ще в тайзі не були)))а у відні пиво класне)))до чого веду- я за мир у всьому мирі!!! краще вибори, ніж хороша війна...
Відповісти
ага! то ви малюнками до виборів людей закликали?
Відповісти
я, як Ахметов, за вибори, але за ЧЕСНІ вибори!!!це для пана клімчука!!!
Відповісти
а пана клімчука ви де тут бачите?))))) скажіть: ви стіни малювали?
Відповісти
малював стіни Карпюк з Курилюком, щоб дискредитувати людей Майдану, сам бачив)))Як діти. чесне слово)))До речі, Башкаленко чогось у Луцьку себе дискредитував біля "Кварталу", пиво пив там, а тут Башкалєнко вийшов, ледб не зварцував)))))
Відповісти
за Карпюк з Курилюком дуже цікаво. а вас як звати-проживати?
Відповісти
мені теж цікаво, де я живу, і я як мене звати???для початку, з"ясуйте чи малював карпюк з курлилюком надписи, і чи башкаленко дискредитував себе???
Відповісти
а ви не знаєте де живете і яке IP закріплено за вашим компом? )))
Відповісти
без поняття, де мій IP, і де я живу, наскільки знаю, не закріпляв IP і компа, мені рекомендували, не погодився,тому і не знаю, що це таке...
Відповісти
некоректно, коли контора , "наїзджає" на громадян, ви краще прослідкуйте, щоб БТР-4 не завертали на Батьківщину через браковану броню...прочитав...ох..їв...
Відповісти
сказать нечєго ілі только наєзді?)!!!так ви ні в чому не винні, життя таке!!!погане...Ах, пам"ятаю, як в Азері попили за нашу дружбу)))
Відповісти
таке,як ти і азері не поп"єш))))тому,що не зрозумієш,чого в азері пили)))
Відповісти
ми приїхали в азер - нас називали, володіни прієхалі)))але ми були з україни
Відповісти
законнік..скільки крадеться на так званому озеленені міста,прибиранні,вивезенні снігу..через підставні фірми всякі дебілуваті тендери чи просто напряму вкрадені кошти..закупівля канцелярських товарів та оргтехніки в два рази від ринкової вартості..це класика яка не цікавить микол..десятки мільйонів гривень міста кожен рік вкраденних..як там буратіно?гранд волинь ще данєцкі не забрали?
Відповісти
якщо Федик(так ваш кандитат називається???)програє, то ми приєднаємся - Палиця реально дістав... Констанкевич, чи як вас там,совість треба мати???
Відповісти
національний альянс.шо там шукати!
Відповісти
Шукати в офісах сволоти, або нацальянсу... Там і трафарети і фарба...
Відповісти
Написи аля "тут був вАСЯ", "ВАСЯ ЖУЙ" то ніхто не шукає, а з лейблом бандери -а-й-я-я-й! Виннні, Відповідальність. Чому так вибірково? Де демократія? Де рівність перед законом?
Відповісти
рівність в тому, що графіті зазвичай малюють малолітні довбні
а тут явно видні сліди організованого забруднення міста - то раз
не дай по руках звихнутим нацистам, то завтра вони будть ламати руки тим хто не кланяяється патрету Бандери - то два
наші ура-націоналвсти ніяк не можуть зрозуміти, що Україна потребує праці і розуму її мешканців, а не безглуздих акцій і криків "геть" та "ганьба" - то три
Відповісти
і поламаємо не скигли)
Відповісти
це погроза?
Відповісти
Коля, скажи чого так?
Відповісти
бо вшанування героїв полягає не у нищенні приміщень, а в справах, якими хотілося б пишатися. розумієте? за надписи а ля вася... вам на це питання дуже змістовно відповів (ла) ВОНО.
Відповісти
Ви знаєте, от в цій ситуації в мене виникло запитання: "А де міліція?" Її СТІЛЬКИ було біля обладміністрації, коли вона охороняла від людей Клімчука. А тепер знову зникла... Чому хтось має право нищити те, до чого не приклав ні часу, ні грошей? От дуже хочу, щоб покарання було показовим. Щоб знайшли винуватих і потім змусили це все стирати, а фотозвіт виклали в інтернет. Бо треба якось вчитися бути людьми, не влада винна, що ми так живемо, МИ ВИННІ! Треба виправлятися))))
Відповісти
хай спочатку знайдуть і покажуть замовників побиття Чорновол
Відповісти
а перед тим відсидять за голодомор. так? якщо ви хочете змінити країну, почніть з себе!
Відповісти
так, кожний мусить відповісти, Яник за зраду в першу чергу!
Відповісти
а як це відноситься до порчі майна? за це мають відповідати, на вашу думку?
Відповісти
віднисится ще й як відносится, довів зек людей до крайнощів!
Відповісти
яких людей? адреси можна? бо може серед мешканців міта знайдуться бажаючі теж впасти в крайнощі біля будинків тих, кого вже довели до того, що вони стіни споганили.
Відповісти
всіх ЛЮДЕЙ!
а ти здохнеш від раку мозгів!
Відповісти
Бандера - сволоч!!!
Відповісти
сволоч - це ти!!!
Відповісти
Ego tui coitus in oris!
Відповісти
живе отара баранів...і пастух Майя.
Відповісти
а ти живеш сам, плачеш в подушечку що не маєш друзів )
Відповісти
Де різниця між котами, яких Малює Куява і цими бандерами? Чому Куява не несе відповідальність?
Відповісти
Зловити і присудити громадські роботи, дати віника хай метуть, це буде справедливо.
Відповісти
От,коли б намалювали,щось на зразок - "Янукович наш президент",то НІХТО,НІКОЛИ,НІКОГО не шукав би!!! Підараси!!!
Відповісти
Малювати по стінам людських будинків це НЕ ДОБРЕ.
Іди і розпиши Гузю хату, або паркан, почуєш про себе багато нового.
Відповісти
Ти десь прочитав,що я підтримую це малювання?Роззуй мізки!!!
Відповісти
Я свої мізки у зомбоідеологію не взував... І нема чого сюди овоча пиплітати. Зробили правопорушення хай відповідають згідно закону. Мітлу в руки і вперед)
Відповісти
З Новим Роком шановна громадо. Можна по-різному оцінювати ці графіті на стінах, однак, почитавши коментарі вище, можна з упевненістю говорити, що більшості волинянам бракує знань з історії України, патріотизму і усвідомлення того, що вони власне є українцями. Саме цим наш регіон і відрізняються з поміж сусідніх. Яскравим доказом цього є склад волинських народних обранців у ВР. А мер наш є прикладом совкового перебіжчика: то за європейський вибір, а як дали добре по сраці, то вже прислуговує.
Відповісти
Ви вважаєте, що людина, яка обгажує написами будинки це патріот і знавець історії? Не страдате фігньою. Те, що памятник Бандері місцеві націоналісти не спроможні поставити, і кожного 1 січня збираються біля бетонної брили це факт беззаперечний,який свідчить про їх неспроможнісь до реальних дій.
І ще одне, такою примітивно-агресивною пропагандою, як написи на стінах можна нажити собі тільки опонентів, а не прихильників.
Бо люди які позиціонують хрисиянами, традиціоналістами повинні розуміти, що вони повинні нести культуру і бути прикладом.
А те що було зроблено це ХУЛІГАНСТВО. Хай тим займаються правоохоронці і логічним покаранням мають бути громадські роботи. Може деякі "тимчасово безробітні" хоч пару днів будуть мати трудового стажу у своєму революційному житті.)
Відповісти
Ви щановний мені нагадуєте представника розлюченого натовпу, який прагне понад усе побачити видовище покарання. Нічого Вам не нагадує? Саме такий натовп шаленів від видовищ гладіаторських боїв, інквізиції. Саме такий натовп вирішив долю Ісуса Христа. Натовп не здатний мислити, він бачить тільки те, що перед його носом. Все, чого він хоче це - видовище покарання, тим більше, якщо карають інакодумців.
Відповісти
це де ви розлючений натовп побачили? вам людина досить зрозуміло написала: "А те що було зроблено це ХУЛІГАНСТВО. Хай тим займаються правоохоронці і логічним покаранням мають бути громадські роботи. Може деякі "тимчасово безробітні" хоч пару днів будуть мати трудового стажу у своєму революційному житті.)" чи вам важко зрозуміти те, що простим людям які мешкають в місті луцьку неподобається, коли псують їх місто?!
Відповісти
Думки стосовно: "Чи це добре, чи це погано"(назвем це так) не було висловлено взагалі!
Ніхто цього не вказав!
Не треба постійно перекручувати на те як Вам вигідно...

Аргумент доволі серйозний, тому перше ніж тролити розумні коментарі, читайте уважно та обгрунтовуйте достойно,а не просто копіюйте по 2 рази одне і теж!

Додам, правохоронну систесу ще треба карати, як мінімум, громадськими роботами,на благо міщан!
Відповісти
В моему коментарі немае жодного слова про те чи е цей вчинок добрим чи ні. Я говорю дещо про інші помітні речі.
Відповісти
З Новим роком! А тут немає що орцінювати - це хуліганство і знання історії тут ні до чого. Зробіть так, щоб свободівцями пишалися, а не ненавиділи. Бо такими діями ви не те що схід України проти себе налаштуєте, але й добру частину мешканців заходу.
Відповісти
навпаки!
Відповісти
що навпаки?
Відповісти
У Львові, Тернополі, Франківську та інших містах та містечках я бачив такі трафарети, при чому уже давно. Однак, жоден із міських голів в догоду чинній владі так не блазнював як наш. Я не є пубічною особою, щоб когось проти себе налаштовувати. Я виразив свою позицію і обгрунтував її фактами. А хуліганство, якщо не сказати щось гірше, мій друже, сидить на вулиці Банковій та в органах МВС.
Відповісти
ви ввижаєте, що подібні трафарети це нормально і вони повинні мати місце на будівлях міст? ви на своєму будинку такий зробили б? стосовно тих, хто десь сидить чи не сидить, не про це мова. питання постало конкретно по малюнках на стінах.
Відповісти
Друже, я не про малюнки на стінах писав свою позицію, а про реакцію на це міського голови. Я даю оцінку цій реакціі, а не чомусь іншому. Я не член ВО Свобода, при чому відношусь до них досить критично.
Відповісти
Шо доброго роблять люди які гадять на стінах. Це не політика а відсутність совісті і виховансті.
Відповісти
Дуже шкода цю зазомбовану молодь з Нацальянсу і Свободи, яким нав'язують брехню про історію України та про її псевдогероїв, а вони на це все гарненько ведуться і не розуміють, що вони є лише частиною брудної політичної гри. Дикунство і невігластво, псевдопатріотизм,низький рівень моральності та культури, фанатизм, межуючий з шизофренією та маніакальним психозом - це слова, які характеризують вищезгадані організації.
Відповісти
Саме так! Давайте поставимо памятник Леніну, Азірову і Янику, і перепишем історію!
Відповісти
100%) А ще Путіну)))
НАВЧІТЬСЯ ВІДРІЗНЯТИ НАЦИЗМ ТА НАЦІОНАЛІЗМ!!!
Відповісти
Молодці ті хто малював! Так тримати! хай знають "герої" сьогодення!
А ви писаки, ой, ай, знищили будівлі, ганьба. Погляньте на свої засрані підїзди, дороги в Луцьку а потім верещіть, приблуди Яника!
Відповісти
Так тримати,напишіть собі на лобі і так ходіть).
Відповісти
тобі на спині напишу, герой ругалик!
Відповісти
Грошей на фарбу не вистачить нероба.
Відповісти
на відміну від продажних шкур (антимайдан і подібне) не все переводиться на гроші, для такої справи безкоштовно дадуть фарбу
Відповісти
Нероби вони і в африці нероби. Від розмальованих стін ніхто нацоналістом не став.
Розмалюйте хату Гузю і почуєте про себе багато цікавого.
Відповісти
ти дійсно такий тупий? чи прикидаєшся?
Відповісти
дівчино, не судіть по собі. вам вже кілька людей на пальцях пояснюють кілька годин, що МАЛЮВАТИ ПО СТІНАМ - ЦЕ НЕ ПАТРІОТИЗМ.
Відповісти
якщо ти дебіл, то не все що ти гоовориш потібно читати.
Відповісти
Тупі люди на Новий рік гадять на стінах. А потім до шматка бетону біжать і мітинги там роблять. І завжди тільки виправдовуються що вони щось роблять.
А чому вже багато років не можуть памятник свому Бандері поставити? Відповідь тому що ви нероби і це ваш остаточний діагноз.
Назви мені хоча б 5 націоналістів, які в Україні щось крім схрону і палатки побудували, і за це (саме за це)увійшли в історію.
Відповісти
Тупі люди на Новий рік гадять на стінах. А потім до шматка бетону біжать і мітинги там роблять. І завжди тільки виправдовуються що вони щось роблять.
А чому вже багато років не можуть памятник свому Бандері поставити? Відповідь тому що ви нероби і це ваш остаточний діагноз.
Назви мені хоча б 5 націоналістів, які в Україні щось крім схрону і палатки побудували, і за це (саме за це)увійшли в історію.
Відповісти
ще раз напиши, а то зазомбовані не роззазомбовуюттся!
Відповісти
Ірен, а ви у себе на будинку вже зробили подібний надпис? Тільки якщо будете його робити, то обовязково вдень, щоб сусіди бачили. Потім розповісте, що вони вам сказали...
Відповісти
Зробила, скоро і у тебе зроблю!
Відповісти
зрозуміло)))) або ви троляля, або просто вам немає чим зайнятися і ви просто стібаєтеся. удачі!
Відповісти
злякалась комуняка!
Відповісти
не бачу сенсу витрачати свій час на троля.
Відповісти
не витрачай, а швиденько біжи в московію
Відповісти
Кончані придуркі, щурі що ховаються за ноутбуками по домівках а ви вийдіть на майдан і скажіть це людям в мікрофон. Да ми вас закоцаєм так, що вас ваші мусара не спасуть!!!
Бандера, Шухевич - Герої України!!!
Відповісти
Ви пукнете і обкакаєтесь.
А коли вам присудять мести вулиці, будете кричати, що це 37 рік.
Відповісти
так як пукаєти ви, комуняки, прокурори і менти, то тра ще вміти!
Відповісти
по собі всіх не суди)
чого ж раніше тебе на майдані не було? а тут ти є) позорище!
Відповісти
Особисто я вважаю що розписувати стіни - вандалізм.

Хоча також рахую що "Бандера, Шухевич - Герої України!!!". І пам'ятники таким особистостям ставити потрібно
Відповісти
Для тих хто не знає хто такий троль (з вікіпедії): Тро́лінг (від англ. trolling) — розміщення в Інтернеті (на форумах, у групах новин Usenet, у вікі-проектах та ін.) провокаційних повідомлень з метою викликати флейм, конфлікти між учасниками, образи, війну редагувань, марнослів'я тощо.

Тролінг є грубим порушенням мережевого етикету (нетикету).
Відповісти
запихни цю довідку Янику в Ж..
Відповісти
Україну яник здає-норма,суди,міліція,прокуратура працюють по принципу- була б людина,а справа найдеться,мільярди розкрадаються,плюють в лице,як тільки можуть-це теж нічого норма,а на кількох будинках написи зробили-все башні позривало,кошмар,винних зловити,судити,розстріляти.
Відповісти
Чого так строго. Дати мітлу хай працюють на виправних роботах. Вміють гадити, хай вміють нести відповідальність.
Відповісти
гузя і москвич до відповідальності!
Відповісти
Чому мер в упор не бачить розмальовані стіни , двері, кіоски , та інше- в центрі, сміття в дворах ,тротуари, на яких можна повиламувати ноги ?????
Відповісти
це ви їх розмальовували?
Відповісти
Так мало будинків роззмалювали, треба було б більше.
А ще такий трафарет треба поставити на лобі януковськім дуполизникам.
Відповісти
Треба більше розмалювати, тоді всі вступлять в націоналістичні організації.
Я й не думав що для загального блага нам не вистачає напису на стіні Бандера герой)
Все біжу малювати)
Відповісти
всім лучанам так сподобались малюнки, всі так коментують, значить потрібно ще більше зробити! завтра роблю трафарет і йду у місто!
Відповісти
Ми також ідем! розмалюємо наше місто!
Відповісти
круто! давайте все розмалюємо, ото менти казитись будуть! може наш беркут з Києва повернуть)
Відповісти
давайте. в скільки годин і де збираємося? тільки чур приходять всі, хто малював на стінав вчора вночі. згідні?
Відповісти
чк?чекіст розвлєкаєшся на дєжурстві?
Відповісти
Біжи, біжи і то швидше
Відповісти
Дуже багато тролінгу. Відчувається, що в міськраді мало роботи сьогодні...
Відповісти
це ви з власного досвіду?
Відповісти
романюк боїться, що констанкевич не оберуть)))не оберуть і правильно, нехай в т.з.СНУ))) працує, а то назвали чорт знає як...Волинський національний університет це правивильно, Сосну Палиці...якось не культурно)))
Відповісти
Більше100 коментарів,а написів аж 20 і думаєш де вандалізм на будинках чи в головах. Хоча графіті мало не на кожному будинку,але це до сих пір ні кого не цікавило.Шо Бандера так в очі муляє,а яник,азіров та інша наволоч -це нічого жопа велика всіх витримає
Відповісти
Сосну у палиці)))
Відповісти
Просто обурює це дикунство.
Націоналісти Волині вже багато років не можуть поставити памятник Бандері це факт.
В той самий час деякі з них малюють трафарети з його зображенням на ПРИВАТНИХ оселях лучан. Це нормально? Громада на це має право реагувати?
Що до реакції на дії влади то вона є, це МАЙДАН.
Скажіть мені, той хто це малював чого добивався? Хотів таким чином прославити Бандеру? Це робиться вже не перший рік. Невже не можна стати мудрішим.
Якби сьогодні відкрили памятник Бандері це було свідчення того, серед націоналістів є люди які спроможні щось збудувати. Сьогодні ми бачимо по хуліганські спорчені стіни... І честі націоналістам це не робить.
Якщо ви добивались дешевого піару,то гріш вам ціна...ви банальні дрібні хулігани, яким не буде лишнім присудити громадські роботи і це буде СПРАВЕДЛИВО.
Відповісти
Так писала так старалась чуть не всралась
Відповісти
Всиратись будете коли візьмуть за дупу і заставлять згідно судової ухвали прибирати місто.) Тоді це будуть не репресії, а справедливе покарання.
Відповісти
Всиратись будете ви недоумки,запасайтесь підгузками.
Відповісти
Підгузники заняті) вони паркани обмальовують) а потім хамлять в коментарях. Ну нічого скоро будуть підмітати)
Відповісти
согласен! дать гузю и компании кисточки в руки, краску заставить купить и пусть зарисовывают всю эту дрянь под прицелом фото-видеокамер журналистов,это возимеет еффект и в следующий раз прежде чем нарисовать на стене такую гадость,человек задумается о последствиях! как не стыдно! люди,кого вы выбрали, это же дикари,и они еще в европу хотят!
Відповісти
ребята той Янукович як припарка..хоч ви і православні вже,і при баблє і ваші пахани прислугу мають та дворци галавєшками ви ударені..ще від залпу крейсера..
Відповісти
ти нетверезий?
Відповісти
http://politkuhnya.net/blog/2013-12-07-10694
Відповісти
анановіч це не ти?
Відповісти
а у цьому інтернет-виданні є адміністрація, чи весь спам буде змішаний з коментарями? тоді немає жодного сенсу писати відгук на статтю, його все рівно затролять...
Відповісти
поцілую Палиці в саму дупу! аби не малювали ВАНДАЛИ по стінах!
Відповісти
Потрібно було всебе в домі на стіні намалювати ото б від матері чи батька стусанів отримали - вандали! 15 днів виправних робіт (підмітати вулиці Луцька) на благо громаді.
Відповісти
128 коментарів, всяких і різних. З всьго цього можна зробити висновок: 1.Волиняни не сприймають ультраправих націоналістів в сьогоднішньому форматі; 2.Ідеологічної платформи у них нема ( окрім лозунгів "геть" , " ганьба" та " слава" їхній інтелект далі не поширюється);3.На рядового волинянина їм нас рати ( як і решті партіям і партійкам); 4. Молода поросль все з знайомими не з кращої сторони призвіщами( наприклад Москвич,Гузь).;5.В коментарях внятно відповісти на критику вони неспроможні і зриваються на відверте хаство та погрози.
Відповісти
звідси слідує, що вони приречені на забуття без олігархічної підкормки доларами, заради якої їхні лідери і імітують бурну діяльність. Нам волинянам потрібна структура нового формату ( нічого спільного з партіями, рухами,профспілками та іншим продажним мотлохом). ЯКА? я не знаю , але варто над цим подумати (розумних людей серед нас достатньо)
Відповісти
я не є серед друзів маї москвич, але виходила на її підтримку. надіюся, що ти, майа, прочитаєш цей коментар.
https://www.facebook.com/maja.moskvich?fref=ts
повідомлення про розмальовані стіни у тебе на фейсбуці. це не те, чим потрібно пишатися. ви таким чином ганьбите пам’ять, ви хоча б це розумієте? із твоєї сторінки: "Вітаю з черговою річницєю життя його ідей в наших серцях! Будьмо гідні!" яких ідей? що ви хорошого зробили для міста луцька? поясніть, будь ласка, щоб можна було змінити про вас свою думку. припускаю, що вам буде начхати на те, що про вас думають. теж позиція. майа, мені прикро, що я помилилася. я виходила за дівчину в очах якої побачила людину, яка, на мою думку, протестувала за зміни в суспільстві. а тепер, після перегляду твоїх повідомлень на фейсбуці, в мене запитання: за які зміни ти виходила і до яких змін ти закликала людей? я суджу в житті по вчинкам. розмальовані стіни - це вчинок. негативний, але вчинок. я такі не сприймаю. це не зміна в суспільстві, це не ідея, це - ганьба памяті Бандері і руйнування того позитивного, що зробили інші. Люди витрачають кошти на те, щоб їх двори, будинки мали ошатний вигляд, а ви витрачаєте час і енергію, щоб заявити про те, що ви є. так показуйте чимось хорошим. Мені прикро, що я витратила час на тебе. Мені радісно, що я побачила хто є хто.
Відповісти
Треба зпочатку башку відбити , а потім відризати один палець...
Відповісти
Это благодарность Романюку за халявный "Бандерштадт".
Відповісти
Останні новини
Міліція вже шукає тих, хто розмалював Луцьк бандерівськими трафаретами
02 січень, 2014, 00:05