На Волині й далі експерименуватимуть з пільгами

На Волині й далі експерименуватимуть з пільгами
Уряд вирішив продовжити соціальний експеримент на Волині: зокрема, надалі видаватимуться пільги у грошовій формі з оплати електроенергії.

Уряд прийняв рішення продовжити у 2014 році проведення у Волинській області експерименту з надання пільг у грошовій формі з оплати електроенергії.

Відповідну постанову №899 Кабінет міністрів прийняв 18 грудня 2013 року, внісши зміни до пункту 1 постанови Кабінету міністрів від 22 вересня 2010 року № 866 «Про проведення у Волинській області експерименту з надання пільг у грошовій формі з оплати електроенергії», пише «Україна Комунальна» повідомили у прес-службі відомства.

Зазначається, що фінансування витрат, пов’язаних з наданням громадянам пільг у грошовій формі з оплати електроенергії під час проведення експерименту, здійснюється за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання передбачених законодавством пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати тощо.

Механізм надання громадянам пільг у грошовій формі з оплати електроенергії поширюється на громадян та членів їх сімей, які мають право на пільги з оплати електроенергії згідно із законом. Водночас дія порядку не поширюється на осіб, які мають особливі заслуги та особливі трудові заслуги перед Батьківщиною.

Сума грошової виплати визначається виходячи з розміру знижки, на яку пільговик має право згідно із законом, з урахуванням встановленої норми споживання електроенергії та тарифів на неї. У разі затвердження нових тарифів на електроенергію органи праці та соціального захисту населення проводять перерахунок сум грошових виплат.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЖКГ, гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині й далі експерименуватимуть з пільгами
07 січень, 2014, 13:05