Волинський нардеп розповів про основні цілі Майдану

Волинський нардеп розповів про основні цілі Майдану
Головне завдання Майдану – концентрувати сили і боротися до повної перемоги, ‒ переконаний нардеп від ВО «Свобода» Євген Мельник.

Про це він заявив 8 січня під час зустрічі з членами Володимир-Волинської міської та районної ради ВО «Майдан».

«Всі, хто був на Майдані, відчув його атмосферу. Зараз люди, які стоять на майданах, не бояться кримінальних справ та арештів. Влада дістала кожного українця і на сході, і на заході країни, тому головне завдання Майдану ‒ стояти до перемоги, а головне завдання ВО «Майдан» ‒ вести боротьбу з режимом Януковича по всій країні. Завдання нас, народних депутатів від опозиції, не дати засудити жодного учасника Майдану. Саме тому я, разом з колегами-депутатами, беру участь у судових засіданнях, пікетую суди, прокуратуру, райвідділи міліції, і таким чином ми намагаємося захистити від репресій кожного учасника Майдану», ‒ зазначив народний депутат.

Розповів Євген Мельник і про Постанову, котра зареєстрована у Верховній Раді і має на меті повернутися до Конституції 2004 року, тобто суттєво обмежити повноваження президента. Щодо майбутніх президентських виборів, то він підкреслив, що розмови про єдиного узгодженого кандидата від опозиції ще у першому турі виборів навмисне роздмухує правляча партія.

«Замовні і повністю сфабриковані кримінальні справи влада приготувала на кожного з трьох лідерів опозиції. Тож, якщо сьогодні назвати прізвище єдиного кандидата від опозиції на майбутніх президентських виборах – це автоматично підвести його під заздалегідь підготовлену кримінальну справу. Тому між лідерами опозиції існує домовленість: на вибори йдуть усі троє, а у другому турі віддають голоси переможцю. Владі не вдасться посварити лідерів опозиції, а Януковичу не вдасться вдруге стати президентом», ‒ переконаний Мельник.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скоро і Палиця розповість як він стояв на Барикадах
Відповісти
Нужно трех - гаутляйтеров-эуроинтеграторов привезти на Майдан и не выпускать из-за баррикад. Пусть борютцца и подают пример. А по эфиру каждый день показывать, как оне сидят, едят и т.д. Все телекомпании озолотятся, такое шоу.

Это будет еврофэнтази.
Відповісти
Не вам ТРОЛІКИ судити майдан ,там треба побувати ,а такі когутики як ви, тільки біля компа героі.
Відповісти
Ще стоїмо, і виримо що скоро банда здохне політично!
Відповісти
А тепер хай кожен чинуше знає, прийде час, і ми прийдемо до нього, і спитаємо що до чого!
Відповісти
То спочатку до Юлі завітай, якщо така смілива і послідовна!:) Слабо?:)
Відповісти
так вона і сидить, і тебе, Хрена, посадять ))
Відповісти
Влада це- Народ! всі повинні знати від школяра до пенсіонера!
Відповісти
Останні новини
Волинський нардеп розповів про основні цілі Майдану
08 січень, 2014, 17:46