У Києві затримали тітушок: серед них може бути волинянин. ФОТО. ВІДЕО

У Києві затримали тітушок: серед них може бути волинянин. ФОТО. ВІДЕО
На Подолі та на Володимирській затримали 11 тітушок і допитали у Будинку профспілок. Один із молодиків, ймовірно, волинянин.

Вночі 21 січня декілька загонів тітушок активізувалися в центрі Києва – на Подолі, біля Золотих воріт і біля Михайлівської площі, – пише Лівий берег.

Тітушки розбивали скло в автомобілях, вітрини та починали бійки з активістами. Одинадцять молодиків вдалося затримати, після чого активісти відвели їх у Будинок профспілок.

Деяких спіймали на Подолі, зокрема, у продуктовому магазині, інших – на Володимирській. Вони громили машини. Допит тітушок вели Арсеній Яценюк та Олег Тягнибок.

Окрім того, з молодиками поспілкувалися і журналісти. Більшість хлопців – не з Києва, а з інших областей, приїхали до Києва на заробітки. За «мітинг» на Контрактовій площі 21 січня їм пообіцяли від 200 до 400 гривень.

У одного хлопця був молоток, в іншого – саморобний вибуховий пристрій, третьому дали биту. У одного з хлопців – неповнолітнього – знайшли наркотики і пристрій для куріння.

«Дали, сказали «розслабляйся», – розповів хлопець.

Один із молодиків – волинянин, – пише на форумі Першого автоклубу користувач zvan. Зокрема, він зазначив, що тітушок допитали і хлопець у синій куртці з червоними і білими смужками зверху розповів, що він – з села Шклинь Другий, що у Горохівському районі Волинської області.



Затриманий молодик розповів, що йому обіцяли заплатити 200 гривень.



Ніхто з приведених у Будинок профспілок хлопців нібито не бачив розбитих машин, їх запросили на звичайний мітинг.

Тільки один з 11 затриманих чоловіків заявив, що був з друзями на Подолі, приїхав до Києва на заробітки, працює охоронцем. За словами євромайданівців, він – керівник групи «спортсменів», але не зізнався в тому, що має стосунок до тітушок.

Тим не менш, у нього знайшли блокнот зі списком номерів телефонів і розрахунками, пов'язаними з тим, кому скільки потрібно заплатити. Чоловік заявив, що це по роботі, пов'язаній з охороною.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я не знаю куди дивляться їхні батьки, родичі, можливо жінки... їм не соромно за своїх близьких... дивують такі люди... за нещасних 200 грн робити таке... за травку... Нема грошей - піди гружчиком попрацюй зараз море вакансій і нормальні оплати, а не людям машини розбивати з вітринами... Зловив би такого виродка ти би напевно на місці і кастрував, щоб не плодив собі подобних...
Відповісти
Якщо ж звісно ти в змозі це зробити
Відповісти
Волинянина привезіть на Театральну площу. Далі я скажу, що робити.
Відповісти
Батьки, які на виборах продаються за 200 грн нічого мудрого не можуть навчити своїх дітей! Тітушки - це не тільки ті хто хто розбивають вітрини, а й ті хто рік тому продали свої голоси! Ще питання, хто для суспільства більшу щкоду зробив
Відповісти
узнаю знакомые рожи... пособники бандеры...
Відповісти
Это резидент абамки с певуном за ночь "наловили" актеришек-провокаторов,бездарных "шпиёнов" для поджидавших уже чесных СМИття.
Відповісти
Лєтов тобі не пробачить;(
Відповісти
Ха! Титушки убегают с Мариники! Им страшно! Менты пытаются их остановить, но страх берет верх! )) Мусора теперь тоже подумают.
Відповісти
Я як житель с.Шклинь-2 заявляю що ця «персона» уже років 15 не мешкає тут. І наскільки знаю уже відсидів термін.
Паплюжить наше гарне село:)
Відповісти
Останні новини
У Києві затримали тітушок: серед них може бути волинянин. ФОТО. ВІДЕО
21 січень, 2014, 11:27