Євромайдан погрожує Януковичу

Євромайдан погрожує Януковичу
З боку учасників Євромайдану залунали погрози в бік президента Віктора Януковича та чинної влади.

Штаб національного спротиву дає владі декілька годин для того, щоб влада звільнила затриманих активістів Майдану, - пише Еспресо.tv з посиланням на заступника керівника Штабу національного спротиву Сергія Пашинського.

Він повідомив, що на сьогоднішній день згідно з офіційними заявами МВС тільки в Києві заарештовано 118 чоловік, в Черкасах – 58 чоловік.

"Це дикі цифри! Люди вийшли на мирний протест, яких міліція з застосуванням тортур, зі знущаннями кинула за грати", - зазначив Пашинський.

За його словами, "ані Янукович, ані його оточення не розуміють настрою у суспільстві".

"Ми вже не вимагаємо, ми інформуємо Януковича про те, що якщо зараз не почнеться процедура звільнення заручників, то український народ буде сам займатись антитерористичними операціями", - заявив нардеп.

За його словами, на даний момент активісти Автомайдану та черкащани, які знаходяться на Майдані у Києві вирушають до своїх земляків в Черкаси.

"Я персонально звертаюсь до губернатора Черкащини Тулуба – у нього є декілька годин, щоб звільнити заручників! Я персонально звертаюсь до Пшонки і до Захарченка: якщо вони зараз не почнуть процес звільнення заручників, то цей процес почне український народ", - додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
кому там вже погрожувати.
виносити пора
Відповісти