«ВКонтакте» блокуватиме групи про Євромайдан?

«ВКонтакте» блокуватиме групи про Євромайдан?
Соціальна мережа ВКонтакте буде блокувати групи, які вирішили збільшити свою чисельність, помінявши свою тематику і назву на пов'язані із темою Євромайдана.

Про це пише ТСН.ua.

На такий крок, адміністрація пішла після того, як велика кількість груп в соціальній мережі, на хвилі уваги людей до теми Євромайдана, вирішило змінити свою назву, що суперечить правилам соціальної мережі.

"Зараз адміністратори багатьох співтовариств додають слова "Євромайдан", "Антимайдан", "Майдан", "Беркут". За наявності достатніх підстав такі спільноти будуть виключені з пошуку", -написав у соцмережі представник прес-служби ВКонтакте в Україні Влад Леготкін.

У заяві також зазначено, що "подібні речі є нечесними щодо користувачів, які ставали учасниками однієї групи, а опинилися в абсолютно інший". При цьому наголошується, що "рішення про блокування приймається в кожному окремому випадку ".

Крім того, як передає Lenta.ru, під блокування підпадуть і ті сторінки і записи, на яких знайдуть грубі порушення правил соцмережі, наприклад заклики до насильства.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Давно би пора:) А то екстремізму доволі багато в контакті:)
Відповісти