Луцьких «художників» хочуть «повісити на щити»

Луцьких «художників» хочуть «повісити на щити»
У Луцькій мерії звернули увагу на графіті, які псують стіни будинків у центрі міста і не тільки.

Про це йшлося 11 лютого під час оперативної наради в луцькій мерії.

Перший заступник міського голови Святослав Кравчук заявив, що треба нарешті з проблемою якось розібратися. Він пропонує виловлювати «художників» і впливати на них через батьків.

Кравчук зауважив, що стіни міських будинків, особливо нових, постійно обмальовуються.

«Все, що тільки з’явиться в місті, починає обмальовуватися. Давайте цих художників сюди, ми їх повісимо десь на щити та покажемо їхні фотографії їхнім батькам. Хай батьки порадуються, що в них такі діти. Художні школи у нас є, ми їх там можемо навчати. Хай займаються, але так діло не годиться», - зазначив Кравчук.

Так, неподалік міської ради біля головної пошти на відремонтованому фасаді з’явився напис «14/88». Як відомо, це кодове гасло білих расистів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поясніть мені хто небудь: чому, за малювання котів - автор отримує грамоту, хоча він теж комусь зіпсував фасад будинку, чи гараж, чи стіну, чи де там він намалював. Чому, якщо хтось написав навмання якісь цифри - то їх значення відразу розшифорвують, пришивають до якихось пояснень (білі растисти)? КОта теж можна прирівняти до знака Гей - спільноти, і придумати як його туди примазати є 100000 способів....форма не та, колір не той, очі не такі, лапи щось символізують. Де об'єктивність? Скільки квадратних метрів шпаклівки і фарби потрібно щоб замалювати кота, і скільки цих же матеріалів потрібно щоб замалювати цей напис на стіні? шпаклівки
Відповісти
тобто зі всього гівна, яке на луцьких стінах, якимось особливим чином виділяється лише гасло якихось міфічних білих расистів?
Відповісти
Міська рада вже давно обіцяє виділити стіни для графіті. ДЕ малювати тим дітям?
В кожному мікрорайоні має бути місце для малювання.
Спочатку надайте їм площу для творчості, а потім вже штрафуйте і "вішайте" порушників.
Відповісти
Дома хай на стіні квартири малює...
Відповісти
Я б таких як мінімум штрафував . А з цим боротися треба. Це малює просто недорозвинута молодь і її потрібно вчити. Намалює на стіні якусь закарлючку, а хто буде приводити в нормальний стан фасади будинків. Я думаю малюють хворі люди щоб хоч якось виділитись.
Відповісти