У Володимирі-Волинському регіоналів «повісили» на дошку ганьби. ФОТО

У Володимирі-Волинському регіоналів «повісили» на дошку ганьби. ФОТО
У Володимирі-Волинському створили «дошку ганьби» членів Партії регіонів. На стенді розміщені фото регіоналів, які є депутатами Волинської обласної ради, Володимир-Волинської міської та районної рад.

На фотографіях написано, що вони є «членами партії, яка вбиває людей» та те, що ці люди «залишаються з диктатором», - повідомили у прес-службі ВО «Свобода».

«Мешканці міста по-різному реагують на цю дошку: хтось посміхається, хтось вживає нецензурні слова, хтось плює у фотографії «регіоналів»», - йдеться у повідомленні.

У прес-службі зазначають, що на цю дошку ганьби також додаватимуть фото людей, які зрадили володимир-волинську громаду і надалі продовжують служити діючому режиму.

«Рішення про створення «дошки ганьби» було прийнято на одному із недільних віч, оскільки жителі міста хотіли знати в обличчя в обличчя кожного депутата, який є членом Партії регіонів і не вийшов з неї, а вирішив розділити усі злочинні дії влади і залишитися до кінця з режимом Януковича», - додають у Свободі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

А чому на цих плакатах ганьби немає фотографії

члена Волинської обласної колегії при регіоналі Башкаленко нашого горячо любімаво "всепартійного князя" Володимир-Волинського князя Петра Давиловича
Відповісти
Головний регіонал-САГАНЮК, лишився в тіні. Ці просто лакеї!!! і холуї !!!
Відповісти
Як нема совісті- то яка дошка ганьби!
Відповісти
ТА НЕ НА ДОШКУ ЇХ ТРЕБА ВІШАТИ...СИНОЧКИ САГАНЮКОВІ, НУ ЩО НАРОД ПОЧИНАЄ ВАМ В ОЧЕНЯТА ПЛЮВАТИ? ВИ ЗАСЛУЖИЛИ ОГИДУ!!!
Відповісти
Їм плюй в очі, а вони кажуть що це дощ іде. ПОКРАЩУВАЧІ ВИ НАШІ.Верко, Верко ,робив в школі-був людиною.До чого ти докотився.Срамота!!!
Відповісти

Вже немає дошки " ганьби" , іі за дзвінком котрогось з Володимир- Волинських місцевих депутатів ліквідувала володимирська міліція. Об 14 годині 13 лютого ц.р. , підїхав міліцейський автопатруль : вилучили плакати , склали протокол.
Ось така вона, демократія, по -володимирському!!
Відповісти
чому не добавляються коментарі?
Відповісти
Прочитайте конституцію України, розділ 2 стаття 32!!! До персональних даних належать фото, відео і політичні погляди. Власника дошки можна можна притягнути до відповідальності!
Відповісти