На Волині з вини депутата-регіонала ледь не сталося побоїще, - ВО «Свобода»

На Волині з вини депутата-регіонала ледь не сталося побоїще, - ВО «Свобода»
У Володимирі-Волинському з вини директора ТзОВ «Гербор-Холдинг», депутата обласної ради Олега Борбелюка ледь не сталося побоїще, - кажуть у ВО «Свобода».

Це сталося 20 лютого, - повідомили у партійній прес-службі.

За словами свободівців, зібравши працівників свого підприємства, зокрема, й колишніх членів Партії регіонів, Олег Борбелюк «розпустив необґрунтовані чутки» про те, що нібито місцеві майданівці збираються підпалити «Гербор-Холдинг».

Тому працівників автобусами в обідню пору привезли на центральну площу міста, де організоване цілодобове чергування майданівців.

Напередодні тут відбувалося загальноміське віче і була присутня велика кількість людей.

Як стверджують у партійній прес-службі, організаторів міського Майдану ображали словесно та намагалися спровокувати на бійки.

«Складалося враження, що частина працівників «Гербор-Холдингу» навіть не розуміла чому їх привезли на володимирський Майдан. Організаторам Майдану вдалося відвернути бійку, розвести людей по різних сторонах площі, після чого звезені люди розійшлися», - кажуть в «Свободі».

«Те, що дана акція була спланованою свідчить той факт, що з усієї області до організаторів володимирського майдану телефонували люди і розповідали, що тітушки у Володимирі б’ють людей, горить місцевий ринок. Також зранку невідомі особи лякали працівників місцевого ринку, наказували їм закривати торгові точки, погрожували їх пообливати зеленкою та вчинити підпали. Всі ці факти не є правдивими, але наразі нам невідомі імена організаторів цих провокацій», - зазначив голова фракції ВО «Свобода» у Володимир-Волинській районній раді Павло Карпюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тому працівники «Гербор-Холдингу» автобусами в обідню пору привезли на центральну площу міста, де організоване цілодобове чергування майданівців, а напередодні відбувалося загальноміське віче і ще була велика кількість людей.


ДЕ ЛОГЫКА Ы ЗАКЫНЧЕННЯ РЕЧЕННЯ? ПРИВЕЗЛИ ЩО?
Відповісти
А ви ще вірете авторам цих статтей? після них усе потрібно перевіряти, і результат не підтверджую написане вище! Олег Васильович порядна людина!
Відповісти
Заяву про вихід пиши, провокатор.
Відповісти
До якого часу в депутатах всіх рівнів сидітимуть набиті гаманці, злодії, брехуни. Дорогу авторитетним
людям села, міста, вчителям , активістам майданівцям.
Відповісти
Олег Васильович, навіщо вам та банда, повертайтесь у сімю, Володимир вас поважає.
Відповісти
Останні новини
На Волині з вини депутата-регіонала ледь не сталося побоїще, - ВО «Свобода»
21 лютий, 2014, 13:58