Мер Луцька нагадав чиновникам про обов’язок служити людям

Мер Луцька нагадав чиновникам про обов’язок служити людям
Луцький міський голова Микола Романюк нагадав чиновникам та іншим працівникам мерії та її підрозділів, що вони – на службі в лучан і повинні перебудуватися для життя в новій державі.

Свою заяву він озвучив 25 лютого під час оперативної наради.

Романюк зазначив, що люди тепер живуть в іншій державі і що це ставить нові вимоги до кожного. Він нагадав, що міська рада працює на службі в лучан, і кожен працівник повинен про це пам’ятати. А хто не може чи не хоче – повинен про це відверто заявити.

«Ми сьогодні живемо вже в іншій державі. Хотів би, щоб ви подумали над цими словами. І хто може, щоб перебудувався. Хто не може, щоб сказав – вибачте, я не можу. Ми з вами всі отут живемо за рахунок людей, які платять податки. І ми повинні працювати для людей, для лучан, для вирішення їхніх проблем.

Є проблеми, які можна вирішити за день, за два, за три. Але ще раз прошу, якщо ви не можете вирішити проблему, перепрошую, не посилайте людину по кругу з паперами. Скажіть чітко: це питання вирішити неможливо, тому що так і так.

Не стільки я як міський голова буду питати, а люди також спитають. І спитають трошки по-іншому. Ми на службі луцької міської територіальної громади. Подумайте над цим, щоб ми працювали так, як маємо працювати», - заявив мер.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Накінець, то міський голова роздуплився.Тому що більшість міський чиновників утотожнюють себе зі своїм кріслом та кабінетом, ніби це їхня приватна власність, а до людей відносяться зверхньо. А саме: НАТАЛІЯ БУНДА, ЛЕОНІД ЛАБА, ТЕТЯНА ГНАТІВ, ЮРІЙ ВОЙНАРОВСЬКИЙ та багато інших. Люстрація для вас неминуча. МИ створимо жорский громадський конроль для ВАС.
Відповісти
і коли це Гнатів і до кого зверхньо поставилась?
Відповісти
А з Соколовською що робитимете А? Там явно не напишуть "вибачте, я не можу" там затягують і не розглядають! А тарифи що збільшили незаконно чому не скасували! Чому жековців стільки прикривали чи то ми думаєте усе забули? Ми усі наші звернення і ваші відповіді надамо у нову прокуратуру і не в Луцьку для об'єктивності ! Терміну давності злочинам нема!
Відповісти
ЖеНІТЬ КРАВЧУКА МІТЛОЮ ,ОКРІМ ТОГО, НЕХАЙ ВІДПОВІСТЬ ПЕРЕД ГРОМАДОЮ МІСТА ЗА РОЗБАЗАРЮВАННЯ САДОЧКІВ
Відповісти
Молодець!
Відповісти
Прошу пана Романюка прибрати УСІ ТУРНІКЕТИ з будівель органів місцевого самоврядування, комунальних підприємств і т. і. Що це за бар’єри? Чому громадянин не має права вільно зайти до приміщення ЦНАПу, наприклад - на третій поверх?
Відповісти
а матвіев,герасимюк в архітектурі це жах
Відповісти
нашли служителя не смішіть падло комуністичне і жидомассонське!!!
Відповісти
Всі памятають, як Тетяна Федорівна розпиналася про мистецьку вулицю, ну і що? Вона навіть вивіски не зробила, для багатьох мешканців до цих пір залишилося загадкою, де ж знаходиться розпіарена Гнатів "мистецька вулиця"? А "Ніч у Луцькому замку", де вона позиціонує себе, як керівник проекту та автор ідеї. Добре робити заходи, коли в твоїх руках адмінресурс, побачимо куди дінеться та "ніч", як Тетяну Федорівну звільнять. Чи буде вона, як громадянка її організовувати, не маючи нічого.Так само й Войнаровський, який розпинається, що він для культури зробив найбільше. Чи буде жити "Поліське літо", коли в вас, Юріє Васильовичу небуде, ні приміщення, ні службового крісла,ні телефону,ні персоналу, якому держава платить кошти? Зверхність її від нагрітого крісла, Олено!
Відповісти
Останні новини
Мер Луцька нагадав чиновникам про обов’язок служити людям
25 лютий, 2014, 09:48