Перший Національний віддає ефір Громадському ТБ

Перший Національний віддає ефір Громадському ТБ
Перший Національний може почати трансляцію Громадського телебачення.

З такою пропозицією звернувся Голова Комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко до в.о. гендиректора НТКУ Олександра Пантелеймонова та керівника НРКУ Тараса Аврахова та до програмної ради Громадського телебачення та Громадського радіо, - пише Українська правда.

Він зауважив, що Перший національний канал та Національна радіокомпанія як державні мовники в частині інформаційно-політичного мовлення, знаходячись під пресом, м’яко кажучи, не інформували людей про ситуацію в Україні, особливо, під час акцій протесту.

«Поки ми ухвалимо відповідні законопроекти, а новий Кабмін змінить статути, проведе юридичну підготовку до роздержавлення і створення суспільного телебачення і радіо, я звертаюсь до нинішніх керівників Першого національного каналу і Нацрадіокомпанії, а також до програмної ради Громадського телебачення і Громадського радіо», - зазначив він.

«Пропоную вже ближчим часом, скажімо, з понеділка, 3 березня, дати можливість виходити інформаційним та політичним програмам Громадського телебачення на Першому національному, а Громадського радіо – на хвилях Національної радіокомпанії», – зазначив Томенко.

«Мова може йти про дві-три години мовлення, щоб еволюційно рухатися в бік реалізації проекту суспільного мовлення в Україні», – зазначив Томенко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ТБ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Перший Національний віддає ефір Громадському ТБ
25 лютий, 2014, 13:30