Люди, які зробили революцію. ФОТО

Люди, які зробили революцію. ФОТО
Хто вони - люди, готові померти за свободу? У фотопроекті Валентини Пичини про майданівців ви побачите звичайних людей : продавців , охоронців та шкільних вчителів, які кинули все і вирушили на Майдан заради надії на світле майбутнє.

Важко повірити, що на всіх тих фотографіях і відео з України, які зараз наповнюють телеканали та інтернет, ми бачимо звичайних людей - простих мешканців Києва та інших українських міст, які покинули свої будинки, сім'ї та роботу, щоб взяти участь у тривалій акції протесту проти уряду. Звичайні люди в незвичайній битві.

Пропонуємо вам поглянути на демонстрантів з площі Незалежності в Києві і послухати їхні історії, - пише Bigpicture.

Цей чоловік побачив по телевізору сюжети про протести і вирішив відправитися до Києва, щоб взяти в них участь. До цього він працював будівельником у Львівській області, а тепер патрулює київський Майдан.



Демонстрант приміряє протигаз. Майданівцям допомагають самі різні люди, жертвуючи припаси, теплі речі, старе військове обмундирування, амуніцію, засоби захисту та інші необхідні предмети.



Трійця з майданівської команди «Ведмеді». Ці професійні охоронці тренують інших протестувальників, навчаючи їх тактиці, необхідної для участі в партизанському конфлікті. Вони підтримують демонстрантів з самого початку протистоянь з владою.



Ще один будівельник. Він зізнався автору проекту, що за останні кілька місяців постійно недосипає. Під час розпалу сутичок з представниками правопорядку патрулював барикади, що примикають до вулиці Грушевського, де був епіцентр протистояння.



Цей молодий чоловік - будівельник з невеликого селища на Волині, західного регіону України. Зізнається, що, якщо потрібно, він готовий померти за свободу своєї країни.



Хлопець несе квіти і торт, щоб відсвяткувати день народження подруги на Майдані. У рідній Вінниці він працював продавцем у супермаркеті. А тепер він борець за свободу.



Священик Української Православної Церкви з київського храму Святого Миколая. Він приєднався до протестів, як тільки почув про них, і був вражений числом народу, що прийшли на Майдан, щоб боротися за свободу.



Пенсіонер з Західної України. Продовжує боротьбу свого батька, який закінчив свої дні в Сибіру, куди його заслали на 22 роки за те, що він боровся за незалежність України. Зараз його син бореться за свободу для наступних поколінь. На ньому - бронежилет з «ворожого» плеча.



Продавщиця супермаркету із Сум. Зізнається, щоб була вражена, коли вперше потрапила на Майдан і побачила, наскільки організовані протестувальники, все тут влаштовано, як у військовому таборі. Вона каже, що готова померти за свою країну, якщо це буде потрібно.



Ветеран війни в Афганістані. Він прибув до Києва, щоб навчити демонстрантів самозахисту, і зараз працює на Майдані з групою колишніх військових.



Колишній шкільний вчитель у Будинку Профспілок – в штабі Євромайдану. Зізнається, що був вражений тією жорстокістю, яку проявив Беркут при спробах розгону протестувальників.



20-річний залізничник з Черкаської області здивувався власній сміливості під час вуличних боїв.



Львів'янин патрулює вулиці поруч зі стадіоном «Динамо», де пройшло чимало жорстоких сутичок між демонстрантами та урядовими силами. У звичайному житті він працює в IT.



Житель Вінниці, працює охоронцем і прибув на Майдан на самому початку протестів. Він переконаний, що мітингувальники виграють свою боротьбу за свободу.



Майданівець з Вінниці на передовій на вулиці Грушевського. У звичайному житті він - художник і фотограф. Каже, що його лякає жорстокість заворушень і тваринна ненависть урядових сил.



Ветеран Афгану серед інших тренує майданівців ефективному протистояння урядовим силам.



Дівчина з правої фракції «Союз Вікінгів» до заворушень вчилася на факультеті історії. Сама вона з Києва і каже, що готова битися до кінця в цій війні за свободу, як українці робили це раніше.



Микола - уродженець Криму, але зараз він знаходиться в київському Будинку Профспілок, де розмістилися протестувальники.



Цей майданівець зі Львова навчається на кухаря і хоче переїхати до Польщі, щоб закінчити навчання. Він розділяє свої думки про свободу з тими, хто прийшов на Майдан, щоб звільнити країну від корумпованого уряду.



Цей юнак патрулював передову під час заворушень на вулиці Грушевського, де демонстранти звели барикади з шин, цегли і снігу. Він каже, що для демонстрантів єдиний вихід з цієї ситуації - перемога.



Ветеран війни в Афганістані з Дніпропетровська. Працював директором дитячої поліклініки та, за сумісництвом, в охоронному агентстві. Він вважає, що повернення до конституції 2004 року, яка обмежить владу президента, - це важливий крок на шляху до свободи.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Євровійна
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Героям Слава!!!!
Відповісти
де фото Гузя?)
Відповісти
Гусь в курятнику ховався, а не під кулі ішов.
Відповісти
Ось вони - ГЕРОЇ УКРАЇНИ!!!
Відповісти
Герої - ЖИВІ!
Відповісти
Останні новини
Люди, які зробили революцію. ФОТО
26 лютий, 2014, 10:37