Екс-нападник «Волині» повернувся на Батьківщину

Екс-нападник «Волині» повернувся на Батьківщину
Колишній нападник луцької «Волині» Тьяго Шумахер (на фото зліва) перейде в «Ферровіаріо», який виступає в другому дивізіоні штату Сан-Паулу в Бразилії.

Найближчим часом гравець повинен закінчити оформлення всіх необхідних документів для того, щоб бути офіційно заявленим за новий клуб, – пише Tribuna.com.

«Буде непросто, тому що я пропустив перших дев'ять турів чемпіонату, а мені ще потрібно дочекатися, поки закінчиться оформлення документів. Це досить складно. Благо, я вже готуюся разом з командою, вже живу зі своїми новими одноклубниками. Сподіваюся на якнайшвидшу адаптацію, але брак фізичних кондицій може негативно позначитися», – розповів Шумахер.

«Перед тим, як перейти в «Ферровіаріо», я проаналізував клуб, його структуру, стадіон і турнірне становище. У результаті, у нас є чотири домашніх гри, в яких ми повинні набирати 12 очок. Нам буде важко піднятися у вищий дивізіон, але немає нічого неможливого. Я вірю в це, і це одна з причин, чому я перейшов в «Ферровіаріо», – додав футболіст.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Фірташ на волі. ОНОВЛЕНО
20 березень, 2014, 12:41
Екс-нападник «Волині» повернувся на Батьківщину
20 березень, 2014, 12:40