Нова влада Волині повторює помилки старої?

Нова влада Волині повторює помилки старої?
Молодіжне крило партії «Батьківщина» на Волині безплатно скористалося приміщенням Волинської обласної ради для проведення звітно-виборчої конференції.

Ідеться про конференцію Волинського об’єднання Волинської молодіжної громадської організації «Батьківщина молода», яка відбулася 21 березня у приміщенні Волинської обласної ради, що, як відомо, є комунальним майном, - пишуть Хроніки Любарта.

Організація фактично є молодіжним крилом партії «Батьківщина». Наприклад, на сайті осередку йдеться, що «члени молодіжної організації розділяють спільну з партією політичну ідеологію центристського спрямування, багато хто з них є також членом партії ВО «Батьківщина».

Як повідомили у Волинській обласній раді, дозвіл на користування приміщенням дав заступник голови Волинської обласної ради Ігор Гузь, він же заступник голови Волинської організації всеукраїнського об’єднання «Батьківщина».

«Слід зазначити, що кошти за використання овального залу ВО ВМГО «Батьківщина молода» не сплачувала, оскільки 21. 03. 2014 року в овальному залі за участі активістів громадської організації було також проведено зустріч заступника голови обласної ради Гузя І.В., депутатів обласної ради від фракції ВО «Батьківщина» з метою обговорення розвитку молодіжного руху у Волинській області», – зазначив у відповіді на публічний запит голова Волинської обласної ради, член партії «Батьківщина» Валентин Вітер.

Цікаво, що свого часу молодіжне крило Партії регіонів користувалося будівлею історичного факультету Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки для своєї громадської приймальні.

Тоді опозиційні сили і громадськість були глибоко стурбовані тим, що політичні організації займають державні приміщення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
для них- всі блага. Нам - твердий Закон!
Відповісти
Останні новини
Нова влада Волині повторює помилки старої?
11 квітень, 2014, 15:47
Тиждень у фотожабах
11 квітень, 2014, 15:30