Заступник голови Волиньради обізвав нардепа

Заступник голови Волиньради обізвав нардепа
За заклики до Володимира Путіна та через ситуацію на сході України заступник голови Влиньради Ігор Гузь назвав волинського нардепа, екс-регіонала Григорія Смітюха «подонком».

Таку заяву Ігор Гузь зробив під час 25-ої сесії Волиньради у п’ятницю, 25 квітня.

Заступник голови Волиньради підняв питання виділення 12-мільйонної дотації з держбюджету для підтримки оконського ТОВ «Науково-виробничий центр «Форель», яке належить нардепу Григорію Смітюху.

У контексті цього Гузь нагадав також і про те, що Григорій Смітюх закликав Володимира Путіна допомогти Україні. «Не знаю, чи далі пробує закликати, чи на колінах просив пробачення в народу», – додав він.

У відповідь виступив депутат Волиньради Іван Смітюх, брат нардепа. Щодо дотації обранець громади зауважив, що підприємство займається розвитком українського рибного господарства, адже 92% усієї риби, яка є в Україні, привозять з-за кордону.

А щодо слів Гузя про заклики Григорія Смітюха до Володимира Путіна, то Іван Смітюх додав, що не треба займатися «політичними спекуляціями». Мовляв, його брат був одним із ініціаторів того, аби зібрати «революційну» сесію ВРУ після подій на вулиці Інститутській і втечі Віктора Януковича.

Ігор Гузь відреагував бурхливо: «Я вам кажу, ваш брат – подонок. Можете подавати на мене в суд. Це моя думка. Він не те що не має права бути нардепом, а ходити по цій землі. Він був одним з тих, хто закликав Путіна».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Гузь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що від Гузя ще можна очікувати?:)))
Відповісти
12 млн на рило депутату. Так вони усі смокчуть кров народу.
Передати господарство державі!
ПРАВИЙ СЕКТОР - вперед, на окупантів та їх посібників!
Відповісти
Гузь що думає те говорить і це правильно,а хамидло,якщо підтримує нардепа Смітюха то нехай подякує йому за службу Україні. Народ скаже хто правий--Гузь чи Хамидло.
Відповісти
Гузь відпрацьовує свої гроші від партії регіонів.
Відповісти
Останні новини
Заступник голови Волиньради обізвав нардепа
25 квітень, 2014, 12:14