Біля Слов’янська знищили ще один блокпост, − МВС

Біля Слов’янська знищили ще один блокпост, − МВС
У селі Черкаське на в’їзді до Слов’янська Донецької області в межах антитерористичної операції деблокували і знищили четвертий незаконний блокпост сепаратистів.

Зробили це із залучення сил та засобів спецпідрозділів Національної гвардії, МВС, ЗСУ та СБУ 25 квітня, – пише Радіо Свобода із посиланням на управління зв’язків з громадськістю МВС України.

Окрім того, силами загонів спецпризначення МВС та СБУ проводяться активні розвідувально-пошукові дії, виявлено вогневі позиції екстремістів на околицях міста Слов’янськ. Також, за інформацієї міністерства, силами, залученими для проведення АТО, вжито заходів для недопущення переміщення бойовиків та прибуття додаткових сил і засобів сепаратистів у Слов’янську.

Силами підрозділів МВС обладнано та укріплено блокпост для несення служби українськими військовими на дорозі Ізюм-Слов’янськ.

Для забезпечення та підтримки наземного компонента залучалася авіація, зазначається в повідомленні.

Так, 25 квітня Національна гвардія України заблокувала усі в’їзди до Слов’янська. За словами командувача Нацгвардії Степана Полторака, блокування міста здійснене в рамках другого етапу антитерористичної операції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучанин іде у Київраду
26 квітень, 2014, 11:41
Біля Слов’янська знищили ще один блокпост, − МВС
26 квітень, 2014, 10:57