Найстрашніші рослини. ФОТО

Найстрашніші рослини. ФОТО
В інтернеті опублікували підбірку фотографії, на яких зображені "найстрашніші" рослини.

Ви переглянули тисячі фільмів жахів і думаєте, що вас уже ніщо не зможе налякати? - пише Bigpicture.

"Тоді приготуйтеся дізнатися про 12 найбільш моторошних рослинах, які виростають, можливо, прямо на задньому дворі вашого затишного будинку", - пише видання.

Кривавий зуб
Кривавий зуб


Цей незвичайний гриб схожий на зжовану гумку, з якої тече кров і пахне полуницею. Але не їжте його, бо це буде останніми «ласощами», які ви скуштуєте у своєму житті.

Лялькові оченята
Лялькові оченята


Ця «краса» схожа на інопланетний бур'ян або на вкопаний в землю тотем з насадженими на нього людськими очима, яким серійний вбивця позначив місце поховання своїх 666 жертв.

Раффлезія
Раффлезія


Надзвичайно смердюча квітка.

Китайська рунічна квітка
Китайська рунічна квітка


Плоди "рунічної квітки" володіють дивними формами, завдяки яким вони схожі на маленьких картопляних людей.

Гриб морський Анемон
Гриб морський Анемон


Пліч-о-пліч зі смердючими рогом восьминога на території Австралії росте і його побратим по смороду - гриб морський Анемона, від якого пахне мертвечиною.

Смердючий ріг восьминога
Смердючий ріг восьминога


Часом, споглядаючи подібні творіння, починаєш замислюватися про здоровий глузд творця. Звичайно ж, бувають випадки, коли і огидні речі виявляються на перевірку досить приємними на смак, запах ... але це не той випадок: гриб, який отримав назву "смердючими ріг восьминога", не тільки огидно виглядає, але і смердить, так, що не описати словами.

Диявольський кіготь
Диявольський кіготь



Диявольський кіготь - це щось на зразок колючок нашого реп'яха, які не раз заплутувалися у вашому волоссі. Головна відмінність між цими двома "прилипалами" полягає в зовнішньому вигляді: якщо колючки реп'яха - маленькі симпатичні грудочки, які так і просяться в руки, то диявольський кіготь більше схожий на злого павука-людожера, який тільки й чекає, щоб вчепитися у вас.

 Китайський мишецвіт
Китайський мишецвіт


Все таки Бетмен не випадково вибрав символом залякування кримінального населення Готем кажана. Бо ці породження темряви жахливі: маленькі злі очі, тонкі лапки з величезними гачкуватими нігтями, гострі зубки, пухкеньке тільце, нерівномірно покрите волоссям, і величезні крила - чим не опис моторошного монстра з чергового малобюджетного, але від цього не менш страшного, фільму жахів?

Рука Будди
Рука Будди


Не знаю, який недоумкуватий геній вирішив, що ця річ схожа на руку Будди. Мерзенні щупальця насправді їстівні, можна навіть присмачити цитрусовим фруктом, який неймовірно популярний в Китаї і Японії.

Венерина мухоловка
Венерина мухоловка


Якихось кілька мільйонів років тому ці чудовиська пожирали динозаврів і були повноправними господарями планети. Але еволюція - це ворог максималізму і всі гіганти вже або вимерли, або для того, щоб вижити, придбали більш земні розміри, тому сьогодні мухоловка - це невелика рослина, що харчуються виключно комахами, гусеницями, слимаками і жабами.

Кедрово-яблучний гниючий гриб
Кедрово-яблучний гниючий гриб


Що перетворює соковите здорове яблуко в грудку мерзенного жаху, що дає притулок цілому виводку черв'яків? Якщо Ваша відповідь кедрово-яблучний гниючий гриб, то, швидше за все, Ви проявили кмітливість і просто прочитали це хитре переплетення букв, що прикрашає початок цього допису.

 Поркупінскій томат
Поркупінскій томат


Виростає на Мадагаскарі півтораметрове чудовисько, листя якого покрите страхітливого вигляду колючками оранжевого кольору. У цього шипастого чуда-юда неймовірно красиві фіолетові квітки, зібрані в грона, якими він приманює до себе своїх жертв: ось ви вже нахиляєтеся, щоб зірвати один з них і опиняєтеся насадженими на "смертоносні" шипи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я зїла зуб і зі мною нічого не сталося
Попробуйте
Відповісти
мала совсем
Відповісти
Всі рослини колючі
Відповісти
Останні новини
Україна на межі. ФОТО
06 травень, 2014, 17:46
Найстрашніші рослини. ФОТО
06 травень, 2014, 17:44