На Волині - полювання на агітацію Гриценка. ФОТО

На Волині - полювання на агітацію Гриценка. ФОТО
Три розтяжки-банери кандидата в Президенти України Анатолія Гриценка в ніч з 9 на 10 травня хтось зірвав зі сцени встановленої на Театральному майдані в Луцьку.

Банери були розміщені на сцені напередодні візиту кандидата на Волинь 22 квітня, інформують в обласному штабі кандидата.

За день до цього хтось зірвав три плакати в Любешівському районі Волинської області, а також у селі Маяки. У районі ДПЗ у Луцьку плакат зірвати не змогли, але порізали і пошкодили.



Аби знайти винних, в обласному штабі Гриценка хочуть, щоб міліція переглянула відеозапис, який здійснюється на Театральному майдані Луцька. А також обіцяють подати правоохоронцям заяву про злочин щодо пошкодження майна виборчого штабу.

Керівник Луцького окружного виборчого штабу Гриценка Сергій Чуріков заявив, що банер знищили конкуренти:

«Це спрямована робота з перешкоджання агітації за Анатолія Гриценка. Вважаю, що такий «креатив» наших конкурентів не завадить нам перемогти. Вони панікують».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ПАНІКУЮТЬ КЛЯТІ ПОРОШЕНКИ ТА ТИМОШЕНКИ!!! А РЕЙТИНГ АНАТОЛІЯ СТЕПАНОВИЧА РОСТЕ!!! ТІЛЬКИ ВІН ВИВЕДЕ УКРАЇНУ З КРИЗИ ТА ПЕРЕМОЖЕ РОСІЙСЬКИЙ ІМПЕРІАЛІЗМ!!! СЛАВА УКРАЇНІ!!! АНАТОЛІЙ СТЕПАНОВИЧ МИ З ТОБОЮ ДО КІНЦЯ, ПЕРЕМОГА ЗА НАМИ!!!
Відповісти
Останні новини
На Волині - полювання на агітацію Гриценка. ФОТО
11 травень, 2014, 10:05