У Луцьку оголосили конкурс на кращу відеорекламу міста

У Луцьку оголосили конкурс на кращу відеорекламу міста
У міській раді оголосили про старт конкурсу "Відкрий для себе Луцьк!".

Відповідне розпорядження мер Микола Романюк підписав 3 березня, - повідомили в міськраді.

"Відеоролик повинен викликати позитивні емоції та враження, представляти обличчя міста, що супроводжуватиме бажання потенційних туристів відвідати місто, а лучани ще більше гордитимуться ним", - кажуть в управлінні туризму та промоції міста.

Роботи на участь в конкурсі приймають до 20 червня.

Конкурс проводитиметься у два етапи: І етап – з 15 березня по 15 червня - передбачає перевірку матеріалів на відповідність технічним вимогам до конкурсних робіт, ІІ етап – з 20 червня по 20 липня 2014 р. – громадське голосування за конкурсні роботи в інтернеті.

Переможця конкурсу нагородять на День міста грошовою премією, а відеоролик використовуватимуть в рекламних, промоційних та інших заходах, спрямованих на формування позитивного іміджу міста Луцька в Україні та за кордоном, популяризації культурного, соціально-економічного, наукового та туристичного потенціалу міста.

Кожен учасник може подати необмежену кількість відеороликів.

"Ми запрошуємо взяти участь у конкурсі не лише лучан, але й усіх, кого Луцьк зачарував і полонив. А завдяки Вашій творчій роботі про нього дізнаються ще більше туристів. З Положенням про конкурс Ви зможете ознайомитися на сайті Луцької міської ради за посиланням: http://www.lutskrada.gov.ua/prescription/pro-ogoloshennya-konkursu-naykrashchyy-promociynyy-videorolyk-mista-lucka у додатку 2. Додаткову інформацію щодо Конкурсу можна отримати в управлінні туризму та промоції міста Луцької міської ради (тел.: 777956, 777924)", - кажуть організатори.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку оголосили конкурс на кращу відеорекламу міста
20 травень, 2014, 14:17