Волинський губернатор подякував за організацію виборів

Волинський губернатор подякував за організацію виборів
Голова Волинської обласної державної адміністрації Григорій Пустовіт подякував за організацію і проведення виборів на Волині.

Про це йшлося 26 травня під час оперативної наради.

За його словами, багато зусиль витратили на підготовку виборів у складних умовах. Він хотів би, щоб проведення демократичних і прозорих виборів стало традицією.

«Вибори пройшли без надзвичайних ситуацій, без порушень. Переміг український народ. Це вибір людей, який ми усі повинні поважати», - зазначив Пустовіт.

Водночас він натякнув на певні «зміни після виборів».

«До моменту змін працюємо у штатному режимі. Ми не маємо права розслаблятися і займати позицію очікування. Кожен повинен відчувати відповідальність за ту ділянку роботи, яка йому доручена», - зазначив голова ОДА.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
наш пустоцвіт...
Відповісти
А куди після виборів подіти пристосуванців: гузя, символом життя якого став мегафон і кілька стандартних фраз типу "Україна - понад усе!"; пирожика, безликого і нікудишнього Кудрявцева, "фермера" Собуцького, в господарстві якого останнє порося здохло чотири роки тому, а в недалекому майбутньому (восени, після виборів у ВР України) - пяного вітіва? З цікавістю спостерігаю за тим, як ултранаціоналізм цілком відключив у них здоровий глузд, залишивши лише потяг до націоналістичної "жуйки" з усіх трибун. Куди подіти цих людей в білих одежах і з оливковими гілками в схрещених на грудях руках? Ейнштейн говорив, що не розуміє дві речі: явище турбулентності у фізиці і систему американських податків. Цікаво, що б він сказав, поспілкувавшись зі згаданими вище хлопятами, скажімо, на тему націоналізму?
Відповісти
БРАВО!!! Цілком підтримую!! Але ваш коментар зандто розумний, як для людей про яких ви пишите!!!
Відповісти
Останні новини
Майбутня перша леді. ФОТО
26 травень, 2014, 16:08
Волинський губернатор подякував за організацію виборів
26 травень, 2014, 15:37