Стильний Луцьк. Спецвипуск: Стильні журналісти

Стильний Луцьк. Спецвипуск: Стильні журналісти
Сьогодні професійне свято для журналістів, тому в рубриці «Стильний Луцьк» показуємо стильних «акул пера».

Варто зауважити, що журналісти намагаються одягатися так, аби було зручно працювати, а поняття «зручність» у кожного своє. Тому пропонуємо вашій увазі людей, які вміють не лише писати та говорити, а й гарно виглядати.

Зазначимо, список стильних луцьких журналістів ще далеко не повний.



Яся Рамська

«На роботу я одягаюсь так, щоб було красиво і зручно. Обираю одяг, у якому можна було піти на роботу, а після відпочити з друзями. Переважно це джинси, штани, літом дуже часто ношу спідниці. І що найголовніше - не підбираю одяг з вечора».



Юрій Кльоц

«У мене така робота, що дозволяє мені бути собою і одягатися так, як мені зручно, і так, як мені подобається».



Олена Кузьмич

«Раніше я дуже любила підбори і чорні сукні. Але це було в дореволюційні часи. Під час революції я перейшла на платформу, тому що бігати на події з Правим сектором, на штурми УМВС на підборах незручно. Так в моєму гардеробі з’явилися камуфляжні штани та сорочки. З одного боку це символ буремного часу в якому ми живемо, а з іншого щоб підтримати військових. Плаття зараз одягаю рідше зараз. Загалом обираю на роботу одяг, щоб бути у ньому, як в дома».



Микита Чибар

«Мій вигляд у звичайному житті та ефірах майже не відрізняється. Так само люблю виглядати гарно. Переважно це стиль між кежуалом та класичним. Люблю яскраві кольори, однак останнім часом обираю їх рідше».



Альона Трохимчук

Загалом зовнішній вигляд диктує настрій – це може бути витончено і офіційно, а може бути більш спортивно і зручно. Хоча віддаю належне тому, що робота є робота і переважати має офісний стиль. Таким чином і налаштування на роботу формується відповідне.



Павло Приймачок

«На роботу одягаю те, що «перше потрапить на око». На свята і якщо це ефір з відомими музикантами, то ношу одяг зручний і більш святковий. Для мене головне, щоб одяг був зручний, чистий і охайний. А загалом конкретного стилю не дотримуюсь».



Лариса Андрійчук

«Якщо є потреба виїзду на зйомки чи зйомки в студії, то, звичайно, одягаю діловий стиль. У житті люблю стиль кежуал. Вважаю, що журналісту треба дотримуватися дрес-коду, щоб виглядати і на екрані, і в спілкуванні достойно».



Іванна Остапчук

«Класичне – це мій робочий стиль. Я низького зросту, тому намагаюся не підкреслювати цього і одягаю підбори. Відповідно ношу спідниці, брюки класичного крою. Свій наряд люблю придумувати ще з вечора, але коли немає натхнення, то зранку можу змінити навіть кілька образів».



Аліна Ольхович

«На роботу я одягаюся перш за все так, аби було зручно. Підбори і сукенки - це гарно, і я їх люблю, але, зважаючи на те, що я поєдную роботу з навчанням, то не є практичним. Тому мій звичний робочий одяг - джинси, шорти, футболки, зручне взуття. Але бувають «хвилинки слабкості», коли хочеться відчути себе дівчинкою і одягнути сукню і височезні підбори».



Мирослав Ватащук

«Одягаю зручний одяг, у якому мені зручно працювати. Переважно це штани, футболки чи кофти також нош жилетки. Інколи можу одягнути класичний костюм».



Наталка Войтович

«Зараз я ходжу на роботу – як на свято. Дуже скрупульозно підбираю усі речі, навіть колір помади підбираю під смужку на платті. Для мене, мабуть, як і для кожної жінки, головне, щоб я була одягнена не так як інші».



Михайло Кузьмич

«На роботу - як на свято! У будні люблю все у стилі кежуал. У вихідні, коли ранкові ефіри на телеканалі «Нова Волинь», та ввечері на вечірках, особистих святах клієнтів – більш класичний та елегантний стиль, зі смокінгом та метеликом».



Світлана Головачук

«Дуже люблю сукні, але не дозволяю собі коротких речей. Люблю костюми, завужені спідниці і високі підбори. Дотримуюсь ділового стилю і комфортно себе відчуваю у ньому. Вважаю, що журналіст повинен одягатися пристойно і достойно, бо тебе зустрічають за одягом. Адже, наприклад, якщо є якась серйозна публікація – треба не лише бути серйозно налаштованим, а й серйозно виглядати, щоб до тебе ставилися відповідно».

Текст і фото Юлії СТАСЮК

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 26
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
гарні! ;)
Відповісти
Вітаємо!!!))Ring Dj Cafe, party bar VISIM та ресоран-готель КОЛОБОК!!)))
Відповісти
Всі - гарнюні! Зі святом і гарного настрою!
Відповісти
что-то вообще печаль
Відповісти
Приймачок ващє мен!
Відповісти
Валя, то ти?
Відповісти
мені подобається
Відповісти
Волинські журналісти - не тільки найкращі, а ще й найгарніші!!!
Відповісти
Самі найкращі це ведучі Ранку нової Волині!!!!!!!!!!суперові і стильні. Молодцііііііі
Відповісти
Малувато якось
Відповісти
Ну Міша Кузьмич самий стильний не тільки серед журналістів))!!!
Відповісти
ууу, а де Саша Котис?....((
Відповісти
Свєта Головачу найчарівніша)))
Відповісти
дуже добре
Відповісти
Класнючі ;D
Відповісти
Дійсно Котиса бракує!
Відповісти
Усі дуже-джуе красиві!!! А я от побоялась взяти участь у фотосеті) Але насправді, наші журналісти - такі перлинки та перчики)
Відповісти
Є файні а є не дуже, наприклад дівчинка у теплих штанцях та бєрцах, там би тоді не розпускати волосся, а прибрати, наприклад у хвостик чи косу з потилиці, можливо одягнути бейсболку. Юрій Кльц одягнений нефайно. Джинси не скраво-сині і футболка сіра ніби пасують одне до одного а ось ця кислотно-синя болонова курточка - жах, нідочого вона тут!!! ЇЇ на білу футболку було би круто і до білих джинсів але не до цих!
Інші усі гарно все підібрали.
Відповісти
а при чьом до журналістів Альона Трохимчук?
Відповісти
Ганьба на волині журналістів немає писанки коло смаки клімчука
Відповісти
Дійсно наші журналісти дуже гарні :)))
Відповісти
що нема жодного журналіста з Аверса.вони направду кепсько одягаються,по-базарному якось.
Відповісти
ЖАХ
!
!
!
Відповісти
Жаль, що не всі сюди потрапили. А з тих, хто потрапив: остання трійка! Це стиль, це гідність, це розум і краса водночас!
Для всіх журналістів - кожен з Вас на правильному шляху. За Вас!
Відповісти
пф... Паша! Я вас прошу! в ліжку повний "0".. уви
Відповісти
Останні новини
Стильний Луцьк. Спецвипуск: Стильні журналісти
06 червень, 2014, 13:00