Волинський ринок праці піднімуть за гроші ЄС

Волинський ринок праці піднімуть за гроші ЄС
У Волинській області стартує довготривалий проект, відібраний із майже 300 поданих заявок і підтриманий Представництвом ЄС. Він розроблений в партнерстві з Рівненською обласною державною адміністрацією та громадською організацією «Волинський ресурсний центр».

Його назва "Покращення системи підготовки кадрів для потреб економіки Волинського субрегіону", - повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.

Це грантова програма "Підтримка політики регіонального розвитку в Україні", яка була оголошена в Україні Представництвом ЄС ще у квітні 2013 року. Програма надає фінанси для реалізації конкретних проектів місцевих та регіональних органів влади.

Вже невдовзі буде проведено детальне дослідження стану ринку праці в Рівненській та Волинській областях, придбання обладнання для підготовки робітників за професіями, які визначені з урахуванням потреб роботодавців регіону, навчання та мотивація молоді для започаткування власної справи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

Мда. шкода грошей- розкрадуть! Обовязково роздерибанять через традиційні волинські відкати хороші волинські чиновники!
Здається, спочатку нехай попрацює прокуратура по зачистці чиновничого поля, а вже потім гроші.
Відповісти
Нарешті щось справді корисне буде зроблено для області. Цікаво, хто це в нас у адміністрації розробив такий проект? Досить показово, що перший же коментар до цієї статті звинувачує чиновників у намірах розкрасти гроші. Без жодного аргументу. Просто тому, що всі папєрєднікі крали. Значить і ці будуть красти. Напевно не потрібні нам кошти ЄС, допоки всіх чиновників не зачистить прокуратура. А потім візьмемо у владу таких як "свояк" - такі самі ще нічого не зробили, зате поливати всіх брудом навчилися. Саме так і потрібно прямувати в Європу. Там таких "свояків" дуже не вистачає.
Відповісти