У волинянина вдома знайшли бойовий арсенал

У волинянина вдома знайшли бойовий арсенал
Співробітники слідчого відділу Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області в будинку 51-річного жителя району виявили та вилучили 9 патронів калібру 9 мм, 2 детонаційні пристрої та 100 грамів пороху чорного кольору.

Раніше чоловік у поле зору правоохоронців не потрапляв, нині ж працівники міліції з’ясовують походження боєприпасів, - повідомляють у СЗГ УМВС України у Волинській області.

Небезпечні знахідки направлено у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України у Волинській області для проведення експертизи.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. За такий «арсенал» чоловік може отримати до п’яти років позбавлення волі. Проводиться слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чоловіка ще й засудять. А бойовиків, які мають міномети і гармати на Сході України амністують. Така то справедливість.
Відповісти
А іншого слова окрім "арсенал" редакція "Волиньпосту" не могла придумати? 9 патронів і порох - арсенал??Це з розряду того, як біля блок-посту бойовиків в Слов'янську даішник складає протокол на водія, що їхав без пристебнутого паска безпеки...
Відповісти
В кожного мисливця в дому е порох та патрони...
Відповісти
Ну прямо герої, найшли террористів, хай пошарять по подобових квартирах, які кришують- там не тільки арсенали , а й цікаві особистості, які переховуються!
Відповісти