Марадона розкритикував Мессі

Марадона розкритикував Мессі
Колишній наставник збірної Аргентини, чемпіон світу-1986 Дієго Марадона вважає, що капітан аргентинців Ліонель Мессі не заслужив "Золотого м'яча" - нагороди, яка вручається найкращому гравцеві чемпіонату світу.

За його словами, рішення ФІФА продиктовано не спортивним принципом, - повідомляє Дзеркало тижня.

"Ті, хто займається маркетингом, захотіли подарувати Мессі те, чого він не вигравав. Створювалося навіть таке враження, що він не хоче брати "Золотий м'яч". А найкращим гравцем чемпіонату я вважаю Джеймса Родрігеса", - наводить Ole слова Марадони.

Нагадаємо, найкращий гравець мундіалю визначався шляхом голосування журналістів і спеціальної комісії ФІФА. Однак воно пройшло ще до початку фінального поєдинку між Німеччиною та Аргентиною, в якому перемогу святкували німці.

На думку Марадони, збірна Німеччини обіграла суперника за рахунок поганої взаємодії в аргентинській команді.

"Німці перемогли Аргентину через відсутність взаєморозуміння між нашими захисниками. Суперники не перевершували нас. Вони ставилися до аргентинців з повагою, що було заслугою наших гравців", - зазначив Марадона.

Нагадаємо, переможний гол німецькі футболісти забили після подачі з флангу - комбінацію завершив Маріо Гетце. До забитого м'яча на 113-й хвилині аргентинці не зуміли реалізувати декілька небезпечних моментів, а німці домінували протягом всього ігрового часу.

Додамо, що Марадона двічі грав проти Німеччини у фіналі світових форумів і лише одного разу - в 1986 році став чемпіоном світу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.