У Луцьку відкрили пункт видачі допомоги біженцям. ФОТО

У Луцьку відкрили пункт видачі допомоги біженцям. ФОТО
У Луцьку відкрили пункт видачі гуманітарної допомоги біженцям з Криму та Східної України, які зараз перебувають на Волині.

Пункт відкрив Волинський обласний благодійний фонд «Карітас-Волинь» за сприяння фонду «Ефективне суспільство», − повідомляє журналіст Ольга Бузулук.

Директор фонду «Карітас-Волинь» о.Володимир Кметь вручив 26 наборів з засобами гігієни кожній сім’ї, яка завітала. Він поспілкувався з усіма охочими щодо вирішення поточних проблем: забезпечення житлом, роботою, діяльності міських лікарняних закладів та ін.

Загалом понад 100 осіб мали змогу вибрати собі одяг, постіль, іграшки тощо.

Люди висловлювали вдячність благодійному фонду за надану допомогу, адже нарешті є місце, де вони можуть отримати більшість необхідних речей відповідно до своїх потреб. Кожна родина заповнила також спеціальну анкету оцінки потреб переселенців, аби «Карітас-Волинь» краще розумів, що необхідно біженцям на зараз.

Наступного разу пункт видаватиме допомогу 18 липня. Представники фонду просять людей мати при собі паспорт, щоб отримати весь пакет допомоги.

У фонді звертаються до всіх небайдужих, аби вони приносили одяг, іграшки, засоби гігієни, техніку, побутові речі. Пункт працює за адресою: вул. Єршова, 11, ТЦ «Глобус». Контакт: (096) 325-36-08.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
після всього, що зробили ригоанали - сидіти і сопіти у дві дірки,адаме!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку відкрили пункт видачі допомоги біженцям. ФОТО
17 липень, 2014, 08:26