У прокуратуру Волині хочуть повернутися «старі кадри», - ЗМІ

У прокуратуру Волині хочуть повернутися «старі кадри», - ЗМІ
Колишній перший заступник прокурора Волинської області Володимир Троц та прокурор Волинської області у 2007-2011 роках Андрій Гіль хочуть повернутися на керівні посади у цьому органі.

Про це повідомляє видання "Вголос" з посиланням на власні джерела.

"Колишні заступники волинського прокурора часів режиму Януковича виношують плани повернутися на займані посади і навіть очолити обласну прокуратуру. Мова йде про Володимира Троца та Андрія Гіля. Обидва прокурори зберегли свій значний вплив та зв’язки у середовищі прокуратури", - цитує видання своїх "інформаторів".

"Прокурор Волині Анатолій Коцура, схоже, має обмежений вплив на ці призначення. Натомість, є інформація про те, що ряд прокурорів призначається і лобіюється напряму через кадровий відділ Генпрокуратури в обхід прокурора області. З цим і пов’язані окремі одіозні прізвища на посадах районних прокурорів. Система не змінилася і якщо не буде проведена повномасштабна люстрація, ми загрожуємо повторити помаранчевий провал", - додає джерело.

Нагадаємо, Володимир Троц працював першим заступником обласного прокурора за часів правління Януковича. Андрій Гіль очолював Волинську прокуратуру у 2007 – 2011 роках, а з листопада 2013 по березень 2014 року працював заступником прокурора Волинської області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кадри
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 73
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а ви що не жили за часів януковича і не працювали тільки з космосу зійшли і за півроку людей зробили злиднями!!! Молодець троц якщо пробєшся уважуха!!!
Відповісти
Ви тільки корецького не трогайте а то не встигне зі всіх зібрати дань
Відповісти
Це, жах, щодо силових структур в першу чергу люстрацію повинні пройти "смотрящіє" вони ж прокурори, а якщо ні, то через певний проміжок часу земля буде горіти під ними.............
Відповісти
Люди загубили і честь і совість.А дехто мріє подолати корупцію. Запийте ржавою водою, романтики довірливі.Дракони показують зуби.
Відповісти
Можу допомогти цим хлопцям з відправкою на схід без черг і комісій.
Відповісти
Сам на Сході?
Відповісти
так... корецького не чіпати, бо ще з другом з міськради всі теми не провернув...
Відповісти
Корецький це просто позор прокуратури.Хабарник.
Відповісти
Да до корецького менше десяти тисяч доларів і не зайдеш бо каже часу мало з коцурою треба хоть щось урвать!
Відповісти
Ці працівники професіонали з великої букви.
Відповісти
З великоъ букви Ху*.... +100 Роману...
Відповісти
Та він у нас нагріб землі у шацьку на підставних тепер треба і в Луцьку зі козюрою нагребти поки революціонери на сході.
Відповісти
Так Коцура при янику працював в Генпрокуратурі і до цього прокурором в Ковелі займався котрабандою автомобілів та спирту,його зам. Парфелюк очолював відділ в прокуратурі Волині,та разом з ментами кришував схеми,зам. Корецький був Любомльським прокурором,дерибанив землі на Шацьких озерах та контрабанду з митниками,зам.Сліпчук був прокурором в Турійську,ділив землі в районі та кришував бізнес
Відповісти
всі х..ві....де ж ти такий святий та всезнаючий взявся)))
Відповісти
Мама мене народила
Відповісти
краще б не народжувала
Відповісти
ООООО, скільки невдоволених новими прокурорами зявилося.... Що, з цими домовитися складніше? Так хочете те старе і прогнивше назад вернути?
Відповісти
Троц чи не один в цій області-адекватний,розумний,цілеспрямований....і то тому що не поліщук!!!!! та вам мріяти лиш щоб він прокурором області був...
Відповісти
ну якщо ви з народом, то ми вимагаємо - Троц прокурор області, Корецький перший зам!!! а деяким вже давнооооо пора на пенсіююююююююю!!!!!!!!!!!
Відповісти
Куба того хабарника корецького його взагалі гнати а сліпчука першим замом порядний і ні де не участвує в схемах як корецький, вже колектив молиться щоб забрали те бидло яке думає що бог а сам турійський скупий жаднючий силюк.
Відповісти
ааа то ти...заздрісний колега полщук?))))
Відповісти
Ганьба ганьба ганьба. Буде 3й майдан!
Відповісти
Поверніть прокурорів,які були на посадах півроку тому. Бо ці Коцури і Корецькі всіх дістали.Все носи їм і носи, все мало і мало... .. Всіх розумних працівників знищили, бо вони мали свою точку зору... Одним словом старі кадри,краще за нових... .. Корецького геть, разом зі своїм кумом Козюрою.
Відповісти
В Любомлі теж новий прокурор , навіть не їздив на комісію, по факсу призначили тупого і наглого Грищенка, який з малим Курендою людей обдурював, . Присяжнюк постарався, короче ще гірше стало. Куди Любомль дивиться
Відповісти
Поживемо, подивимося...але Корецького назад не хочемо
Відповісти
Корецкий, не вечны князи - вечна грязь...
Відповісти
Когда летишь с моста, понимаешь, что все твои проблемы решаемы. Кроме одной. Ты уже летишь с моста....


Відповісти
КЛАСС!!!!!!!!!!!!
Відповісти
А чого ти досі себе не відправив
Відповісти
зависть хреновая штука...но без нее на Волыни жить, к глубочайшему сожалению, не умеют...увы...но вы достойны того что имеете...хорошего вы не цените!!!
Відповісти
порядних людей ви не цінуєте і не приймаєте...тому напевно ваш рівень..це продавець косметики...
Відповісти
З нетерпінням чекаю повернення на посаду Андрія Гіля. Це був прокурор, а решта всі - що манна каша, що смажена капуста.
Відповісти
ні!ні!ні!потрібно вже й честь знати.....уходя-уходи!!!!
Відповісти
єдиний порядний прокурор був той, кого пів року назад, нажаль, забрали...
Відповісти
не порядний, просто обережний
Відповісти
Гіль - порядна людина. А Троц це ж зять Бороди (Клімчука). Так Борода знову хоче мати вплив на область.
Відповісти
А ВИ ІГОР, У НЬОГО РЕШАЛОМ?
Відповісти
Борода сьогодні як раз і керує неофіційно областю.
Відповісти
Стаття про старі кадри, відкрийте очі, а зараз хто працюює - нові починаючи з Коцури ви, що з луни звалилися: Парфелюк працював,Корецький також, а Сліпчук хіба не в прокуратурі працював при всіх прокурорах. Всі кадрові призначення із працівників прокуратури виконувались і за проданням пенсіонерки Ващук в якої все було домовлено з Коцурою до виходу нею на пенсію і повернення її назад. То це як по вашому називається! А статтю напевно Коцура замовив почув що жареним запахло. Пообкладався громадськими радами, в правий сектор побіжить захисту просити.
Відповісти
ой, ну что Вы!
И коцура, и парфелюк, и слипчук, и корецкий, и даже ващук - все с нуля. не работали и не брали!
Відповісти
Яка різниця хто при кому працював головне аби чоловік нормальний і чесний був. На мою думку потрібно Гіля вернути
Відповісти
Грищенка поважають за людяність, професіоналізм та порядність на відміну від тебе. Тобі напевне треба молитись щоб він не заговорив про період роботи твоїм заступником
Відповісти
важливо,щоб призначили професійного,мудрого,досвідченого прокурора не залежно від прізвищ.Треба,щоб прокуратура вже запрацювала належним чином захищаючи інтереси громадян та нашої незалежної даржави
Відповісти
Треба накінець прокуратуру реформувати, а не переливати з пустого в порожнє. Мало війни в Україні, то ще будемо переживати за війну за посади в прокуратурі. Хто б не прийшов, то порядним не буде. Немає там мудрих і принципових, бо система роботи не дає можливості тикими стати. Туди уже приходять відмороженими і безсовісними. Іншим у це закрите корумповане товариство дорога закрита, бо не витримають.
Відповісти
ПРАВДА 100 ВІДСОТКІВ.
Відповісти
Неприпустимо, щоб на посаду прокурора області була призначена людина за квотним принципом.А теперішній прокурор області Коцюра призначений саме за таким квотним принципом від ВО "Свобода".Він не є професіоналом в цій галузі.На такій посаді иає бути справжній професіонал - людина, яка знає законодавство і має досвід, а не людина з будь-якими політичними уподобаннями. Андрій Гіль та Володимир Троц це справжні професіонали, доречі вони себе нічим не заплямували під час роботи.
Відповісти
Поки люди самі не візьмуть в свої руки вибори прокурорів та суддів,суть цієї системи ніколи не зміниться.А будуть мінятись лише прізвища. Уявіть, собі громада області вибирає прокурора на короткий термін.Бачать люди, що без хабарів нічого не вирішується в прокуратурі - переобрали! Шановне панство, може ми вже виросли їз статусу "бидла", щоб нам "смотрящіх" призначати ???
Відповісти
Прокурор області Коцюра - це ж продавець КОСМЕТИКИ!!!Люди зхаменіться, як він може бути на такій посаді.Він позорить нашу область, його просто ніхто не сприймає, він не знає КПК і законодавство, немає підтримки ні в колективі, ні серед працівників інших структур області.З нього відверто сміються.Це позор для області. Коцюру і його зама Сліпчука повернули з пенсіі.Доречі вони зараз отримують велику зарплату та ще й дуже велику пенсію, а молоді кадри, повні енергії звільняють і не дають працювати. ПЕНСІОНЕРАМ - ПЕНСІЮ!!! ДОРОГУ - МОЛОДИМ!!!
Відповісти
Погоджуюсь з тим, що пенсіонери Коцюра та Сліпчук та їх пенсіонерка-подружка Ващук, яка займається кадрами і теж отримує і пенсію і зарплату, зараз дуже стурбовані і відчули, що Земля під ними захиталась, от і вирішили замовити цю статтю... Повернути Гіля та Троца - при них був порядок, це поважні люди, які поза політикою. А Коцюру, Сліпчука, Ващук - на заслужений відпочинок. Вони і так отримали від держави привілеї - вийщли на пенсію, отримали великі вихідні гроші, а потім знов були прийняті на посади. То де тоді справедливість??? Вийшли на пенсію - сидіть вдома, нехай працюють молоді кадри - свіжа кров.
Відповісти
Нехай, цей "порох" собі забере цих пройдисвітів і живе з ними по- новому, а з нас досить.Не для того - люди гинули та гинуть. Обєднуємось і самі собі призначаємо керівників силових структур шляхом виборів.
Відповісти
Волинь не заслуговує на такого прокурора, як Коцура. Це людина з майбутнього нашої країни. А зараз можливі лиш ті, хто бере і ділиться з Києвом... На жаль.
Відповісти
Коцюра не з майбутнього, а з минулого!!! Мабуть сам про себе і пишешь... Не бере і не ділиться - це під великим питанням. Чому ж тоді поназбирував біля себе всіх своїх опричників з минулого???????????? Для того щоб будувати свої схеми..................
Відповісти
Коцура це людина з космосу,з планети невдах та фантазерів,пустозвон,та філософ
Відповісти
а всі ж звикли до рєальних пацанів-прокурорів, у яких всі послуги згідно прейскуранту:)))
Відповісти
Любушка, а чому ви собі дозволяєте отак огульно про послуги згідно прейскуранту??? Є факти - виложіть. Для цього є компетентні органи які цим би занялись, а просто кидатися словами... Ви самі особисто давали по прейскуранту?????????
Відповісти
ВИ НОВИЙ- СТАРИЙ ГІЛЬ ЧИ ТРОЦ
Відповісти
панове прокурори, вистачить розводити срач в коментах :))) зберіться в себе в залі і сваріться, скільки хочете:)))
Відповісти
І скільки б ви не сперечалися, болить одне - значить, НІЧОГО НЕ ЗМІНИЛОСЯ, якщо повернуться оці одіозні масаловигілітроци. Це означатиме, що всі, хто боровся і загинув на всіх майданах з надією на краще майбутнє - загинули даремно. А в крісла й далі приходять хабарники, для яких люди - бидло, закон - дишло, а інтерес один - бабло.
Відповісти
Загальні,завчені фрази,порожні популістські слова-бабло,дишло,боротьба,Ви скоріш за все цих людей не знаєте і не бачили,але все одно бубните як заклинання
Відповісти
Заклинання, мовлене тисячами вуст, дуже дієва штука :)а Ви знаєте цих людей і того, хто очолює прокуратуру зараз? І що - якщо порівняти, взявши за критерій порядність? На чию користь порівняння? цікаво ж...
Відповісти
Думаю в кожної людини є недостатки і позитивні сторони.Кожний із нас особистість.Люди про яких йдеться в публікації достойні і порядні,впевненний,що теперишній керівник теж порядна людина,а заклинання це із області казок
Відповісти
Насправді нічого не міняється...
Відповісти
Треба змінюватись самим, в першу чергу,а насправді все стає ще гірше
Відповісти
А саме ніколи нічого не міняється. Поки ми з Вами не поміняєм.
Відповісти
Найтемніша ніч - перед світанком. Питання лиш ціни світанку... Але так, як було - не буде. Зберігаємо спокій і чистимо кулемет. Велкам, панове хабарники :)
Відповісти
Статтю замовив коцура але це не спасе його та підібраних ним прохфесіоналів від звільнення бо прокуратура по Закону поза політикою на що наголошує Президент. Ніколи прокурорів не призначали за політичною приналежністю. Ні Гіль ні Троц до будь якоі партіі не належать іх професіоналізм визнано керівництвом Генпрокуратури у різні періоди роботи. Проти революціі вони не виступали а навпаки, коли коцура,маючи наказ на призначення прокурором області боявся декілька тижнів появитись в Луцьку, в.о. Прокурора Гіль зробив все для того щоб прокуратура працювала. Тепер коцура придумує різні схеми щоб залишитись на посаді, залучаеє громадськість, замовляє статті, далі ймовірно піде на лікарняний, йому є в кого повчитись у Члена громадськоі ради губика.
Відповісти
Всі ВИ – і чесні працівники, і негідники прекрасно знаєте, що ЦЕЙ прокурор області - мабуть найбільш порядний керівник за багато років! Це може зрозуміти кожен, хто має мізки та вміє аналізувати. І по цій же ж причині ВИ всі, непорядні, так незадоволені Ним! Бо ясна річ, що його справедливість вам як кістка поперек горла, з ним же не виходить "рішати", брати і ділити... Саме тому мабуть він і в Києві не має впливу - бо порядний…… Шкода найбільше одне…. до сліз шкода - що всі молоді хлопці і мужчини, і всі люди які загинули, які ЩОДНЯ вмирають за краще майбутнє нашої держави - ГИНУТЬ ЗАДАРМА…… дуже прикро… і ці кадрові фокуси влади - тому підтвердження.
Відповісти
Як ви можете даватит оцінку порядності Коцюри - просто дивно.Наведіть приклади його порядності...нічого не вийде.Дивно, що всі "негідники", а ви порядний.В чому його справедливість - в тому, що він звільняє тих хто йому не подобається, хто має свою особисту думку та професіоналізм.Досить прикриватись майданом та займатись популізмом. Треба працювати і працювати професійно. А немає підтримки в Київі бо не на свому місці, ділетант. Прокуратура та інші силові структури повинні бути поза політикою, а не за квотним принципом від будь-яких партій, так доречі у всіх країнах Європи - в яку ми так прагнемо попасти.
Відповісти
ти частина прокуратури, а не народу, переживаєш за себе. Рейтинги прокуратури впали тому, що ви недаєте молодим і грамотним дороги.Ти пишеш про найпоряднішого прокурора-Коцура ти сам, в це - віриш. А чому твій порядний прокурор - непорядними методами хоче лишитися на роботі і так тримається за крісло, що аж втік на лікарняне, вже захворів.А чому їздить на крутій державній машині. Треба бути мужнім, якщо з тобою не хочуть співпрацювати ні органи СБУ, міліції то який з тебе керівник.
Відповісти
Повністю підтримую!!!!!!!!!!! Оті старі закостянілі кадри ніяк не хочуть йте геть з органів, як медом помазано... Дайте працювати молодим перспективним фахівцям, а не старим... В Коцюри подвійні стандарти - на дорогій машині їздити, не гребувати отримувати і велику пенсію і велику зарплату, а з другого боку так сильно переживати за майдан і за загиблих. Це все слова, популізм. Хто дійсно переживає, той не кричить на кожному кроці, а добросовісно робить свою справу. А за крісло Коцюра дійсно тримається двома руками і двома ногами.
Відповісти
Все одно не втримається в свому кріслі, це питання тільки часу!!!!! І ніяки його хитрощі та манипулювання йому не допоможуть...ніяке лікарняне не спасе. Коцюра - не фахівець - і цим все сказано, ніяке ВО "Свобода" йому не допоможе.Він своєю непрофесійністю вирив собі яму і нікого не треба звинувачувати. Прикидається святим ягнятком,а далеко не святий... громадськість хоче підняти - не підніме!!! За нього тільки можуть піднятись його приспішники, яких він попризначав на посади - такі самі некваліфіковані,як він. Май мужність,Коцюра, йди за відпочинок, тож є ж чим...
Відповісти
Коцура прихватизував чотири квартири, працюючи в прокуратурі при "злочинній" владі а зараз носить в кишенях бруківку з майдану і каже що з народом. Обмежений і не розуміє куди він попав, однак продовжує чіплятись за посаду чим дискредитує прокуратуру і революцію до якоі пристав чи то випадковово чи щоб задоволити як він каже своє его.
Відповісти
Грищенко це хабарник
Відповісти