Путін та Меркель уклали таємний пакт щодо України, - ЗМІ

Путін та Меркель уклали таємний пакт щодо України, - ЗМІ
Як стверджує британське видання The Independent, джерела з оточення німецького канцлера повідомляють про таємні домовленості між Берліном і Москвою.

Згідно ним, за міжнародне визнання анексії Криму Кремль перестане підтримувати війну на Донбасі. За відмову Петра Порошенка від НАТО Володимир Путін обіцяє "пробачити" Україні торговельні відносини з Євросоюзом, - пишуть Тексти.

Другорядна частина плану забезпечує українській стороні довгостроковий контракт з російським "Газпромом" на майбутнє з заздалегідь обумовленими цінами.

Росія поверне Україні фінансовий пакет у розмірі мільярда доларів за втрату орендної плати за дислокацію флотів РФ в Криму та в порту Севастополя на березі Чорного моря.

Джерела стверджують, що договір стане знову актуальним, як тільки розслідування несподіваної для політичних лідерів аварії Boeing 777 закінчиться з "задовільними" результатами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хочаб так, щоб тільки наші не гинули і мир був...
Відповісти
Але здається це "утка"....
Відповісти
"утка" 100%
Відповісти
Друзя)
утка не утка)
подивіться декілька відео як шепчуть і поміхаються одне одному Путо і Меркель) Весь німецький бізнес висить на капіталовкладеннях Газпрому) про що там говорити)
Відповісти
Ми так хочемо припинити цю війну... Але уявіть собі, що ми йому повірили, а він, як завжди - ЗБРЕХАВ. І визнали Крим російським, "здали" татар, Путін розповідає, що він не підтримує сепаратистів (він, до речі, і зараз це розповідає), а війна триває, як і зараз.
Відповісти
А думка нації, яку вони "дерибанять" нікому не цікава. Пішов ти ПТН "лесом" зі своїм газпромом!
Відповісти