На «Бандерштаті» заспівали «Путін х**ло». ФОТО

На «Бандерштаті» заспівали «Путін х**ло». ФОТО
Під час фестивалю «Бандерштат» гурт «Широкий лан» виконав кавер відомого мотиву «Ла-ла-ла-ла». Публіка була у захваті.

Нагадаємо, фестиваль почався у п’ятницю, 1 липня.

Соліст гурту із Калуша Святослав Бойко відзначив, що це їх єдина пісня російською мовою, але її вирішили виконати, щоб росіяни «зрозуміли», хто ж насправді ними керує.

Також Бойко передав слухачам три українські прапори і маркери, щоб написали на них побажання бійцям в зоні АТО.

БАНДЕРШТАТ. Наживо. ТЕКСТ. ФОТО. День перший

Мовляв, «Широкий лан» поїде туди підтримати бійців.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Люди добрі, це що ви співаєте про путіна пісеньки, нічим недопоможе а тільки навредить
Відповісти
Як на мене, в час війни не в Луцьку концерти давати треба, а на сході нашим військовим (якщо вже такі патріоти,а захищати країну не хочуть).
Відповісти
А ви самі були на Бандерштаті? По-перше, Бойко зі своєю групою багато разів їздили на схід та давали там концерти. Одразу після фестивалю (на якому вони, між іншим збирали побажання українським солдатам, даючи написати їх на прапорі) вони ще раз відправляться у зону АТО. По-друге, як не раз вже казали, Бандерштат проводиться для того, щоб підтримати патріотичний дух. Якщо вам здається, що це не потрібно, то я вже не знаю, що ще може бути потрібним.
Відповісти
Ну вже де, а в Луцьку точно потрібно піднімати бойовий дух. ВИ ПОХОВАЛИ БРАТА, ДРУГА ЧИ ЩЕ КОГОСЬ З РІДНИХ, ЯКІ ЗАГИНУЛИ НА СХОДІ??? Та не дай Боже. Валяйтесь і далі з пивом в парку, відпочивайте.
Відповісти
згідна
Відповісти
Якийсь дрищ з татуюваннями дебільними. Чого пісеньки співає, а не воює на сході?
Відповісти
А ти що тут забув на сайті? Йди спочатку сам воювати на схід, а потім пред'являй претензії.
А загалом я не підтримую проведення фестивалю у цей час і згідний з думкою Sima_son.
Відповісти
Всі танцюють та розважаються, а тим часом наші герої гинуть !!! Ганьба! Не підтримую жодних розважальних заходів в теперешній час!
Відповісти
Повністю згідна!!!
Відповісти
Агов, чому всі, ще не розібравшись, лізуть з такими агресивними коментарями? Бойко вистояв увесь майдан, їздив зі своїм гуртом в зону АТО, щоб підтримати українських бійців. Він - голос нашої армії. Комусь же треба підтримувати бойовий дух!
Відповісти
ООО, повилазили зі своїми коментарями ті, що вдень сидять і коментують, що зараз не час проводити фести і як не соромно і помирають люди, а самі тільки вечір настає про все забувають і в нічні клуби їдуть, напиваються, накурюються і дригаютьс під клубняк. Не таким, як Ви судити людей, які прийшли на фестиваль. І якщо ж такі Ви такі патріоти і осуджують інших, то чому ще не на сході?
Відповісти
В тому i справа, що ми НЕ патрiоти в вашому розумiннi. Патрiоти на cходi. Ми скорбимо, бо в родинах, в державi горе! А ви- голота, що примазалась пiд патриотичнi гасла!
Відповісти
Жінок без військової підготовки не беруть, взнавала!
Відповісти
Боже, які ж люди дурні... Невже ви зовсім не чули, що Бандерштат - фестиваль патріотичного духу? А якщо не чули, то навіщо коментуєте? Цей захід проводиться для того, щоб підтримати в серцях та мізках українців їхні переконання, їхній дух. Так, можливо ми і кайфуємо від цього, але ж не кайф мета фестивалю! А в "ПТН ХЛО" кожен знаходить свій філософський підтекст) Доречі, варто додати, що сам гурт не викрикував ці, можливо, непристойні слова: їх співала публіка.
Відповісти
Ще б салют влаштували, коли на театральній площі гроб з солдатом несуть.
Відповісти
згідна!!
Відповісти
Взагалі-то, всі зібрані кошти Бандерштат відправить на допомогу бійцям в зоні АТО. це патріотичний БЕЗАЛКОГОЛЬНИЙ фест, ніякого "Пива у парку". і він не лише розважальний, він допомагає підтримці патріотичного духу, наставляє молодь на краще. якщо ви нічого не тямлячі сноби, які не разу не були там, то краще мовчіть!
Відповісти
пи.си. була можливість особисто поспілкуватись зі Святославом. це дуже цікава, розумна, патріотична людина, так само, як і інші учасники гурту. диванній сотні, яка тільки коментарі вміє писати, далеко до них.
Відповісти