На «Бандерштаті» розкритикували керівника адміністрації Порошенка

На «Бандерштаті» розкритикували керівника адміністрації Порошенка
Голова Адміністрації Президента України Борис Ложкін вважає, що україномовні медіа підтримувати невигідно, тому він не є патріотом України.

Саме так охарактеризував Ложкіна генеральний директор медіа-холдингу ZIK Дмитро Добродомов під час гутірки на фестивалі «Бандерштат» у неділю, 3 липня.

За його словами, півтора року тому Добродомов і Ложкін сперечалися щодо перспектив українських медіа. Тоді майбутній керівник адміністрації Порошенка казав, що «україномовна преса немає шансів заробляти… треба переводити їх з прагматичної точки зору на російськомовні варіанти, які мають право на життя», - цитує гендиректор ZIK.

Тому він вважає, що така людина не може адекватно керувати Адмінітрацією Президента України, бо Ложкін – «хороший менеджер, а нам також потрібен патріот».

Нагадаємо, раніше Ложкін був засновником медіа-холдингу «UMH group».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
срані патріоти фестивалі затівають , потрібно боротись з корупцією і окупантами,... а не займатись х...ею !!!
Відповісти
так ц точно
Відповісти
Згiдний.
Ложкiна не чутно i не видно! Це ознака високого професiоналiзму.
Галицькi когути лiзуть до корита як свинi.
Відповісти
на бендераштаті - це дуже серйозно і впливово! Слава лайдакам.
Відповісти
Ша і тихо будьте ,кацапюри. Вам ніхто не дозволяв тявкати на українських патріотів. Спочатку вмийте свою кацапську морду ,а вже потім з доволу украінців щось кажіть.Не подобається - чемодан,вокзал, Росія.
Відповісти
что за злость такая на людей ведь бог не в силе а в правде а если ты прав ты спокоен ведь мы все славяне и православные не нужно было начинать делать гупости а у нас вас жалеют
Відповісти
Так у Порошенка вся команда така- Клімкін, Калінкін, Ложкін, а ще треба Відьоркіна, Подушкіна і т. д. Ну прізвища самі за себе говорять- вся кацапня в зборі.
А що ви хочете від людини, яка обманом в першому турі виграла президентські перегони, вішає локшину
на вуха, а люди все немов мантру повторюють - о наш порошенко,він нам поможе. Ага, поможе (своїй кишені)і піде як Яник.Одним словом, який президент -така і команда. Добродомов правду каже.
Відповісти
кто вам сказал что это кацапы к которым буквально до недавнего гипноза у вас не было отторжения ведь у многих известных вам евреев русские фамилии а у всех доброжелателей погреться у горящего костра украины американский акцент
Відповісти
Вони всі навчалися і навіть деякий час працювали -де б Ви думали - в Росії, це заслані агенти вови пупкіна. Переносять управлінський досвід москви сюди.
Відповісти
если в семье нет мира не надо злиться на соседа а то вашу энергию пустили не в то русло что майдан 2? да проснитесь вы посмотрите вокрг себя наведте порядок в доме пожелей кто рядом и не злись
Відповісти
Я ніколи не злюсь,а просто констатую факти.
Відповісти
Ложкин начиная с 1994 года целенаправленно насильственно руссифицировал медиа-пространство Украины! Его на фотнарном столбе вешать надо, а не во власть пускать - это же ярый фанат Российской империи, шовинист и содомит
Відповісти