У сесійну залу Волиньради хочуть повернути «регіоналів»

У сесійну залу Волиньради хочуть повернути «регіоналів»
Попри інцидент, коли на обласну раду на пустили колишнього голову ОДА Бориса Клімчука, оскільки він був прислужником злочинного режиму, голова облради Валентин Вітер сказав, що говоритиме з депутатами-регіоналами, щоб вони брали участь у сесії.

Про це йшлося 4 серпня під час прес-конференції, - повідомляє Волинський інформаційний портал.

Валентин Вітер розповів, що чергова сесія обласної ради відбудеться у другій половині вересня. А до цього часу він планує особисто поговорити з кожним депутатом щодо відвідуваності сесій.

Очільник депутатського корпусу зазначив, що розмовлятиме на цю тему і з обранцями громади, що були чи є членами фракції «Партії регіонів». Варто зазначити, що вже низку сесій поспіль їхня лоджія – пуста.

А щодо того факту, що деякі представники громадських організацій не пускали на сесію колишнього голову ОДА Бориса Клімчука і взагалі чатували на вході, щоб не пропустити інших прислужників злочинного режиму, то Валетин Вітер відповів, що ніяких заяв із цього приводу, зокрема і в правоохоронні органи, не було. Хоча ніякого прогнозу якою буде знову реакція тих же організацій, а також його заступника Ігоря Гузя, якщо депутати-регіонали вернуться в сесійну залу, Валентин Вітер не робив.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
гнати їх в шию, а не проводити з ними якісь незрозумілі переговори,бардак ...
Відповісти
Ми дуже зіскучились. Мельник, Башкаленко, Карпюк, Войтович... Де завсідник іваничівських ригаловок Лобач, де багач Микитюк, який, як цар Мідас, спить на золоті, а ніколи навіть жебраку не дав копійки... Де вони, як склалась їхня доля? Де балагур Клімчук? Де слизняк і мент Батюк, де Гайдучик? Де старовижівський ідеолог Курилюк з мізками зозулястої курки? Пропали, як собака на Сорочинському ярмарку. Де поліщуки Смітюхи з червоними, як в кроля, очима - плеяда братів-зрадників? Мельник? Де цей політичний гаврош, послідовник "вчення" Башкалєнка? Наймолодший, очевидно, лайно з себе відшкрібає? Довго доведеться шкребти, ой як довго... Де їх партія, яка зайшла в стадію клінічної смерті (біологічна наступить після виборів)? Відгукніться?
Відповісти
Та вашим гузям та йому подібним...данильчукам...до того ж Клімчука ще далеко, людина стільки для людей зробила, а ви невдячні все гнати та гнати...гнати найпростіше, а хто на його місце...такі вже прямо"справедливі і чесні" а ж тошно...Беріть професіоналів, молодих, старших всіх а то понабирали гузів крикунів і слухаєте балачки..хай їдуть воюють "правдолюби"
Відповісти
Останні новини
У сесійну залу Волиньради хочуть повернути «регіоналів»
04 серпень, 2014, 17:14