Хрещатик вже відкрили для автомобілів

Хрещатик вже відкрили для автомобілів
Автомобільний рух на Хрещатику і всіх прилеглих вулицях, крім Інститутської, вже відновлений.

Про це повідомляє керівник комунального підприємства "Київавтодор" Володимир Жуков, пише Газета.ua.

За його словами, близько 500 співробітників комунальних служб і 200 активістів продовжують прибирати вулицю Хрещатик і прилеглі території від сміття та бруду, також йде ремонт освітлення.

"Вивозять сміття 50 самоскидів та 12 навантажувачів. Дорожнє освітлення на Хрещатику та Майдані ремонтують дві телескопічних вишки. Вони миють і відчищають закопчені світильники, замінюють перегорілі лампочки. Також в центрі працюють поливальні машини", - розповів він.

Як повідомляється на сайті мера Києва Віталія Кличка в неділю, комунальники і кияни вже повністю прибрали територію на Майдані Незалежності вздовж Хрещатика біля будівлі Консерваторії.

"Залишилася остання палатка біля вулиці Городецького - її мешканці зараз вивозять свої речі. Також працівники комунальних підприємств і звичайні кияни продовжують розбирати сцену. Сподіваюся, що до вечора на Хрещатику буде наведений порядок", - сказав керівник "Київавтодору".

Він також розповів, що техніка, яка вивозила сміття з Хрещатика і Майдану, зробила в суботу не менше 500 рейсів і вивезла кілька сотень тонн відходів.

"Це сотні тонн різноманітного сміття - колод, залишків наметів, ганчір'я, метал, граніт. Сьогодні самоскиди вже встигли зробити не менше сотні виїздів зі сміттям", - повідомив Жуков.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Майдан, Київ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Хрещатик вже відкрили для автомобілів
10 серпень, 2014, 19:20