Активісти «Правого сектору» можуть стати «гарматним м'ясом», - Аваков

Активісти «Правого сектору» можуть стати «гарматним м'ясом», - Аваков
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив про те, що участь бійців "Правого сектору" у нелегальних збройних формуваннях фактично перетворює їх на "гарматне м'ясо".

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці, коментуючи заяву Дмитра Яроша, - пише ТСН.

Міністр заявив про те, що Ярошу вже годі "грати у Робін Гудів" і підставляти реальних патріотів, які йому вірять.

"А може Ярошу все ж відповісти за ті 32 людини, що по тупості його командування безтурботно в'їхали на пост під Донецьк і були вбиті і взяті у полон? Може досить грати в "Робін Гудів", тупо підставляючи реальних патріотів, які вам, Ярош, вірять на догоду вашому патріотичному снобізму?!", - йдеться у повідомленні міністра.

Також глава МВС звинуватив лідера "Правого сектора" Дмитра Яроша у тому, що він набирає добровольців у нелегальні збройні формування і перетворює їх на "гарматне м'ясо".

"Твоя проблема в тому, що ти своїм фіґлярством брутального патріота обманюєш багатьох людей, що пішли за тобою по суті у нелегальні збройні формування - без правил і засад, без законів і порядку. По суті, перетворюючи людей, що повірили вам, у безглузде гарматне м'ясо неорганізованості…", - додав Аваков.

Нагадаємо, раніше під Донецьком бойовики обстріляли автобус з бійцями "Правого сектору".



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кто и сколько людей отправил к Небесной Сотне, разбирать будем потом, когда государство Украина обеспечит исполнение конституции на всей территории. Сейчас каждый украинец ждет защиты, а не обвинений. Нет информации об организации муниципальной милиции и контр террористических региональных структур, нет закона об оружии и защиты от дезорганизации государства чиновниками.
Відповісти
маєте клешні - бийте писки! А тиснете клаву...
Відповісти
а може настав час відзвітувати авакову про те, як змінилась ситуація в міліції після Майдану, де реформа, чому терещук став начальником Київської міліції, чому вся ментовська мафія ще досі у своїх кріслах, чому корупція в МВС процвітає, як і за які кошти луцюк отримав посаду в Одесі. Чому аваков займається самопіаром на фоні війни, а не реформує міліцію і не наводить там порядок - це його прямий обов`язок як міністра. Хай дасть аваков відповідь,кому він насправді служить народу України чи мафії
Відповісти
І балабол!
Відповісти
Правий Сектор стає гарматний м ясом завдяки Авакову, Ковалю і Порошенку, а не Ярошу. Не обманюйте людей,
пане міністр.
Відповісти
Чомусь ніхто із тих, хто гарненнько влаштувався у житті за наш рахунок, не прагне втупати до будь- яких збройних угрупувань, легальних чи нелегальних!!!
Арсене , вмий писок і їдь воювати , а то п*****ти не мішки тягати , а тим паче не " ставати гарматним м'ясом".
Відповісти
Останні новини
Активісти «Правого сектору» можуть стати «гарматним м'ясом», - Аваков
17 серпень, 2014, 12:32