У Волинській ОДА назвали кандидатів на керівників управлінь

У Волинській ОДА назвали кандидатів на керівників управлінь
У Волинській обласній державній адміністрації пропонують для громадського обговорення керівників структурних підрозділів.

Зокрема йдеться про керівників управлінь та департаментів ОДА, - повідомляють у прес-службі установи.

Так, керівником апарату ОДА може залишитися Дмитра Дубняка, а от департаменту економічного розвитку і торгівлі очільника поки що не знайшли.

Департамент агропромислового розвитку може очолити Юрій Горбенко, департамент соціального захисту населення -
вакантна посада.

Володимира Банаду хочуть зробити керівником департаменту житлово-комунального господарства та будівництва, Юрія Казмірука - управління містобудування та архітектури, Івана Мирку - управління інфраструктури та туризму.

Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю може очолити Ольга Чубара.

Управлінням з питань цивільного захисту може керувати Василь Ромко, управлінням освіти і науки Валентина Загрева, а управлінням охорони здоров’я Ігор Ващенюк.

"Культуру" може очолити Валерій Дмитрук, з керівником управління у справах сім’ї, молоді та спорту в ОДА поки не визначилися.

Андрія Ломагу пропонують на очільника управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції, Олександра Самосика - управління екології та природних ресурсів.

Департаментом фінансів може керувати Ігор Никитюк.

У Волинській ОДА запрошують до обговорення представників громадських організацій та об’єднань, підприємств, установ, а також бізнесових кіл та мешканців області.

Пропозиції просять надсилати на електронну пошту: [email protected]. Контактний номер телефону: (0332) 77-81-37.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Володимира Банаду хочуть зробити керівником департаменту житлово-комунального господарства та будівництва"-варто вияснити чи пан Банада сплатив комунальні послуги за попередні роки. Питання моралі.
Відповісти
ХТО ЦІ ВСІ ЛЮДИ,І ЩО ВОНИ ЗРОБИЛИ ДЛЯ МАЙДАНУ? ПОТРІБНО БУЛО НАПИСАТИ ХТО Є ХТО.
Відповісти
Банаду - ГЕТЬ... де тільки його не було... І назвіть хоть щось толкове, що він десь зробив... Нафталін...
Дорогу молоді...
Відповісти
Таке враження що на всіх посадах ще більших виродків поназначали, он в мене знайома працює, каже в управлінні екології ОДА новий начальник Самосов здається ше не таке виробляє всіх хто все життя працював і підтримував революціюі виступав за порядок заставляє писати заяви на звільнення, або на нижчі посади переводить, а тих хто був задіяний у відмиванні коштів попередньою владою і керівництво управління працює з ними над новими схемами та встановлює їх на нові вищі посади і ніхто нічого неможе зробити от вам і демократія-люстрація дограється Гуньчик зниження рейтингу партії Порошенка-Кличка якшо не наведе порядок
Відповісти
може Ваша знайома з тих, хто був на посаді та догоджав попереднім начальникам, та одна з тих, що повинна працювати, незажаючи на зміни у країні, тільки тому,що вже "давно працює"!? Звичайно, таким старожилам не подобається неупередженість Самосика у питаннях викорінення корупції в управлінні, адже він працює "не зважаючи на обличчя".
Відповісти
ну Дубняк - це просто ппц!!! так само як і Бандана - з якого мавзолею його витягли?!! хоча всі ці призначення-перепризначення класична хрінь! економіка області від цих кадрових махінацій вгору не стрибне. керівником можна призначити хоч чорта лисого - спеціалісти за символічну зарплату все рівно зроблять всю роботу
Відповісти
Останні новини
У Волинській ОДА назвали кандидатів на керівників управлінь
20 серпень, 2014, 09:26