Головний освітянин Волині закликала не купувати квіти вчителям

Головний освітянин Волині закликала не купувати квіти вчителям
Начальник управління освіти і науки Волинської ОДА Валентина Загрева закликала волинян долучитися до акції "Замість квітів - допомога армії".

Загрева офіційно підтримала таку ініціативу та рекомендувала усім управлінням інших ОДА долучитись до всеукраїнської ініціативи, - повідомляють у прес-службі ГО "Батьківщина молода".

Мета акції полягає у тому, щоб батьки, які ведуть своїх дітей до школи, замість букета для вчительки допомогли коштами українським бійцям в зоні АТО.

Такі ініціативи вже підтримали Київ, Черкаська та Херсонська область, а також інші обласні центри та міста, містечка та села України.

Усі небайдужі на Волині можуть долучитись до акції:

1. переказавши кошти на карту ПриватБанк 5168 7420 1769 4435 (Чуріков Сергій Борисович), або принести в штаб "Самооборони Майдану Волині"(м. Луцьк, пр. Перемоги, 14, 2-й поверх, тел. (067) 11 00 577; (067) 11 00 677; (066) 34 18 053);

2. залишити кошти в скриньці "Самооборони" на Театральному майдані;

3. переказати кошти по безготівковому перерахунку р/р 26008055506351, МФО 303440, Код 39109290 (ПриватБанк), призначення платежу — благодійна допомога.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 28
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

нехай ще пояснить чому дітям на 2-гий коас у 14 гімназії видають підручники для вивчення кацапської мови !!!
Відповісти
а чим вчителі гірші? навіщо така спекуляція? брєд!!!
Відповісти
А чи вчителі кращі??? Виконуюсь свої посадові обов*язки, отримують за це кошти, і їх ще щось не влаштовує. Так, квіти це - своєрідний вияв поваги до праці вчителя, але напевно, зараз усі сили, кошти варто кинути на армію, бо я прийде до нас Путін, війна, то буде біда і не будуть дивитись, де вчитель, де робітник, де пенсіонер
Відповісти
чи багато в Росіі шкіл, де вивчають украінську мову? Хотілося почути від Вапентини Загреви ,а чому наші діти в школах вчать росйську мову?
Відповісти
Загревою шокована!
Відповісти
Чим же ти можеш бути шоковене, раз у тебе мозку немає, адже саме в мозок надходить вiдповiдний сигнал, який викликає шок? А iнiцiатива i освiтян, i "Батькiвщини молодої" гарна, думаю наш народ її пiдтримає. Ну от i все, бiльше не вiдпишу, бо немаю часу, бажання, i спiлкування з анонiмами вважаю ознакою психiчної нестабiльностi.
Відповісти
i в додаток: ой капєц-капєц "Марта", найдуть тебе за цей коммунтарррр, i ой що бууудде! ))))))))))))))))))))))))
Відповісти
Давай-давай тролю - аванс вiдпрацьовуй. Ще всi статтi на волиньпост, а потiм ВН, а потiм на всiх iнтернет-ресурсах обанонiмувати треба.
Відповісти
Нащо ти пишеш, що ти Марта?
Відповісти
Та воно так не тiльки тут пише. На те воно i троль.
Відповісти
Правильне рішенняу у цей нелегкий час. Дійсно, навіщо вчительці 30 кошиків квітів.Але була інформація,що скриньки розмістять по школах.Це було б зручніше і діти відчули б значимість своєї участі в акції.
Відповісти
Це просто сміх!А коли вже держава буде займатися своїми обовSязками, а то все на простих людей скидають і хворим дюпоможи і армію забезпеч, а штабісти жирують і наживаються.
Відповісти
Попробую ще, так як свого коменту не бачу...Пані Валентина в селі квіти не купляють,їх беруть на власних клумбах, а, отже гроші не тратять. За вашою логікою, нам треба їхати за десятки кілометрів і продавати букети? Це по-перше. По-друге, вчителі заслужили на букет і дітям хочеться вручити улюбленому вчителю букет. Традиція. Не треба ловитись на дешевий піар. Я читав цей заклик з букетами і "всенародний одобрямс". Ми, сільські вчителі і так допомагаємо продуктами, самі!!!!купуємо односельчанам каски і броніки.Поміняйте радників. А краще наведіть порядок в інституті вдосконалення, де придумуються нікому непотрібні конкурси, які виснажують учителів і учнів. Хоча б "Рік птаха". А чому не "Рік жаби?".
Відповісти
І ще... Не треба насильно "РАДИТИ", щоб на 1 вересня приходили у вишиванках. Так патріотизму не научиш. Я сам знаю, в чому і коли мені приходити. Ви прослідкуйте, скільки вже "указаній" по патрівотичній роботі прийшло!!! НЕПРОДУМАНИХ. І не дай Бог це не буде записано у виховних планах і журналах. Може, досить цих окозамилювальних методів. Хто хоче подискутувати- я готовий. Аргументовано і без образ. А якщо це буде наше вчительське обласне начальство- субординація буде обов"язково, але й поради "знизу" теж реальні, щоб не відривались від народу.
Відповісти
ти давай ще i ще пробуй i пробуй.))) Аванс тролям вже нарахували.
Відповісти
Баран ти, чи овечка.
Відповісти
Мені соромно за назву "нема свята 1 вересня" І далі. Там все безграмотно і на рівні дешевої реклами жуйки. Може краще хай управління пояснить навіщо насильно в школах біде ставити і хто ним користуватись буде? Чи вже закупили і треба гроші "відмити"? Безглуздя...в простій сільській школі без майстерні і сортзалу-біде. І перед санстанцією управління не заступиться за директора, який не буде цю дурню виконувати. А жаль. Начальство чогось варте тільки, коли є хороші підлеглі. Простий вчитель може обійтись без начальства,- начальство без вчителя-ні.
Відповісти
Прийде Путін і ой що буде, поцтріоти перші його будуть вітати триколором, а Загрева буде розповідати як правильно зустрічати росіян визволителів, тому що пристосуванці в любих умовах пристосуванці, надінь вишиванку, потім поміняй її косоворотку і побільiше кричати про відданість владі
Відповісти
Люди у Вас дах їде. Це вже настільки смішно, що аж плакати хочеться. Настільки втовкмачити народу, що він змушений платити за війну...замість того щоб змусити олігархів дати гроші, проте вони не дурні щоб пускати на вітер їх.
Один приклад - Коломойський продає паливо за космічними цінами, яке виробляє Укрнафта(по суті держ. підприємство) і до того всього не платить державі девіденди за її частку(набігло 1.4 млрд.грн.) і ви далі, як дурні будете слати по 5 гривень і збирати копійки, що навіть 100 млн. грн. на армію - це пісок який пройде крізь пальці.
Такіх прикладів навести можна дуже багато. Я все частіше замислююсь, що можливо вислів правдивий :"Народ має ту владу на яку заслуговує"
Відповісти
Нехтувати святом першого дзвоника заради дешевого партiйного пiару - вiрним шляхом йдете, товаришI! Коли вiдрапортовувати будете, скiльки коштiв зiбрано таким чином, та куди вони направленI?
Відповісти
Я з 1988 року працюю вчителем. Маю звання і вищу категорію. Працюю в селі, хоча часто буваю і в міських школах. Тому рахую, що маю право висловити думку і не тільки свою, а величезної частини вчителів. Гроші за пости не отримую і дупу не лижу, на відміну від безіменного, який сьогодні о 00-19 пробував щось "тявкнути". Інакше безпідписний пост цей не назву. А "сенсей",- означає вчитель.
Відповісти
Загрева не може бути начальником управління-соромно!
Відповісти
Хоч трохи адекатних коментарів появилось. Дивіться, управління, уважно. Не кидайтесь в крайнощі. І вам має бути соромно за підтримку непродуманих ініціатив. Можете втратити повагу, яку ви ще маєте від підлеглих.
Відповісти
Гарна iнiцiатива, багато людей пiдтримує. P.S. Ну коменти то жесть... ;)
Відповісти
Марта2, скажіть, будь ласка, куди моїм сусідам з села квіти везти, щоб ініціативу гарну підтримати? Кому продати? Скільки з сім"ї? Перед ким відчитатись?
Відповісти
Ще є ініціатива. Перестати казати слова "дякую" і "будь-ласка", щоб зберегти енергію поливати брудом ВСІХ росіян і сіяти ненависть до всіх, хто з Росії. А заодно сили, щоб бити яйця об голови керівників області(поки що почали зверху. Подумайте, від аналогічних виступів НІХТО з начальників не застрахований, навіть невеличких начальників. Клімчук на колінах був, Башкаленка приковували, зеленкою по районах і вікна били. А вчителі виховувати не будуть, бо хтось почав піаритись на одній із самих святих традицій.
Відповісти
Волинь-Чемпiон!!!!
Відповісти
Останні новини
Головний освітянин Волині закликала не купувати квіти вчителям
29 серпень, 2014, 15:19