Мера Ковеля запідозрили в браконьєрстві?

Мера Ковеля запідозрили в браконьєрстві?
Лісова охорона під час одного з рейдів зупинила ватагу мисливців, які зі зброєю перебували у місці, де не мали права полювати. У цій ватазі були, зокрема і мер Ковеля Олег Кіндер, а також його брат, депутат Ковельської міської ради Геннадій Кіндер.

Як пише 17 грудня Волинь нова, випадок стався у лісовому масиві біля села Солотвин Ковельського району.

Наприкінці листопада у тому лісовому масиві працівники міліції, лісової охорони та єгері під час рейду зупинили для перевірки документів групу мисливців, серед яких були міський голова Ковеля Олег Кіндер, два міліціонери, митники, а також, як пише видання «інші поважні люди Ковельщини».

Олег Кіндер (на фото) відмовився пред’явити докумени на полювання, зіславшись на заклопотаність. Проте інші мисливці зробили це.

Виявилося, всі вони мали відстрільні картки, які дають право полювати на зайців, проте – в інших угіддях.

Але мисливців рейдова бригада зупинила при вході в ліс, де таке полювання не ведеться. «Поганявшись по полях, солідна компанія з мером міста завернула в ліс, мабуть з надією вполювати тут козла чи кабана», - йдеться у газеті.

Хоча мисливців було чоловік 10, природоохоронці склали протокол про порушення лише на Геннадія Кіндера – старшого брата ковельського мера, депутата міської ради, голову «екологічної» депутатської комісії.

Як зазначається у матеріалі газети, «суворість Олега Кіндера і поважність його товаришів по зброї поставили єгерів у неручне становище».

Протокол Геннадій Кіндер відмовився підписувати. Мало ого – на розгляд справи про накладання адміністративного стягнення не з’явився. Відтак районний мисливствознавець Сергій Джала виніс відповідну постанову за відсутності порушника.

Видання зазначає, що Геннадій Кіндер уже не вперше притягується до відповідальності за порушення правил полювання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Мера Ковеля запідозрили в браконьєрстві?
17 грудень, 2011, 12:24