«Даішники» вчили луцьких дітлахів бути чемними пішоходами

«Даішники» вчили луцьких дітлахів бути чемними пішоходами
Днями в головному парку Луцька місцеві «даішники» вчили дітей правилам дорожнього руху.

Як повідомили 4 травня у прес-службі ДАІ, нещодавно у центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки організували дитяче свято. Щоб дітвора краще засвоювала правила дорожнього руху, створили дитяче містечко із дорожніми знаками та автомобілями.

Працівники ДАІ роз’яснювали дітям правила дорожнього руху в ігровій формі, розповідали, як правильно рухатись містечком, щоб не потрапити в аварію. Адже мета заходу – попередження дорожньо-транспортного травматизму.

У Державтоінспекції стверджують: нині поменшало дитячого травматизму на дорогах, однак ДТП за участю дітей фіксуються все одно трапляються.

«Тому, шановні батьки, намагайтесь проводити дітей до школи, частіше розповідайте, як саме повинна дитина поводити себе на дорозі та власним прикладом показуйте своїм дітям безпечне поводження на проїжджій частині та поблизу неї, не перетинайте дорогу у невстановлених для цього місцях, адже діти запам’ятовують та чинять потім за вашим прикладом.

До водіїв особливе прохання бути обачними на автошляхах. Пам’ятайте, діти інколи бувають розсіяними та неуважними, можуть зненацька вискочити на проїжджу частину. Ваш обов’язок – не дозволити малечі отримати травму на дорозі».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Даішники» вчили луцьких дітлахів бути чемними пішоходами
04 травень, 2012, 17:52