Келих червоного вина може замінити тренування у спортзалі, - вчені

Келих червоного вина може замінити тренування у спортзалі, - вчені
Вчені з Університету Альберти у Канаді з'ясували, що червоне вино, горіхи та виноград мають речовину ресвератрол, яка покращує роботу серця, м'язів і кісток у той самий спосіб, як це відбувається під час занять у спортзалі.

Ресвератрол виявився чудовим антиоксидантом при випробуваннях на гризунах і саме тому вчені планують перевірити його за допомогою діабетиків, - повідомляє Еспресо.TV.

Якщо будуть доведені переваги речовини, то можна буде стверджувати, що робота серця пацієнта покращиться настільки, як і при роботі у залі.

У той час як вчені і любителі вина нині радіють цій новини, лікарі навряд чи рекомендуватимуть своїм пацієнтам почати пити будь-який тип алкоголю, бо це може мати шкідливий вплив на здоров'я.

Люди повинні мати на увазі, що цими перевагами можна користуватися тільки за наявності щонайбільше однієї склянки вина за вечерею.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Келих може допомогти для тренування. А пляшка самогону на душу населення зробить всю націю тренованими без спортзалу. Треба негайно розпочати боротьбу за здорове споживання алкоголю
Відповісти
Останні новини
Келих червоного вина може замінити тренування у спортзалі, - вчені
25 вересень, 2014, 10:59