Меценати зробили опалення для сім'ї загиблого в зоні АТО

Меценати зробили опалення для сім'ї загиблого в зоні АТО
За сприяння Благодійного фонду «Волинь-2014», в будинку родини загиблого бійця батальйону «Світязь», встановили індивідуальне опалення.

Про це повідомляє прес-служба благодійного фонду.

4 жовтня минає сорок днів від дня смерті бійця батальйону «Світязь» Володимира Іщука. Нині йому було б тридцять.

Чоловік народився та все життя провів на Волині. Військову службу ніс в Полтаві та Новограді-Волинському. Повернувшись з війська, в селі Підгайці Луцького району, де сьогодні проживає його родина, ремонтував взуття. Одружився та разом з дружиною Наталією виховували двох дітей: трирічного Станіслава та десятимісячну Анну.

Свого сина Марія Іванівна Іщук, витираючи сльози, називає справжнім патріотом України. Каже, Володя не пропускав жодного майдану. А коли почалися події на Сході, добровільно пішов та записався в батальйон.

«Майдан – це його все, це його життя, - пригадує матір Володимира Марія Іванівна, показуючи світлини ще малого сина. – Як тільки в Україні якісь заворушення, він завжди на Майдані».

З онукою на руках, Марія Іванівна Іщук показує на камін, який власними руками в спальні зробив син Володимир. Каже, в хаті завжди було прохолодно, а малі діти потребували тепла.

Вже нині, після смерті Володі, обігріти будинок та літню кухню Іщуків допомогли меценати з благодійного фонду «Волинь-2014». Керівник підприємства «Волинь-зерно-продукт» Євген Дудка, дізнавшись про смерть хлопця, відразу відправив своїх працівників до обійстя, де проживав чоловік. Разом із спеціалістами Волиньгазу, вони зробили індивідуальне опалення. Допомогу Іщукам надали і прихожани місцевої церкви, придбавши холодильник.

Довідково: Патріот України Володимир Іщук загинув від вражої кулі під Ілловайськом 26 серпня. Його тіло на Волинь привезли разом з двома десятками «двохсотих». Похований на місцевому кладовищі селі Підгайці недалеко від хати. Могилу хлопця видно здаля. Там розвивається синьо-жовтий прапор.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Меценати зробили опалення для сім'ї загиблого в зоні АТО
03 жовтень, 2014, 15:20