Стильний Луцьк. Портрет дня: Катя Воробей

Стильний Луцьк. Портрет дня: Катя Воробей
Катя Воробей, студентка, 17 років

Студентка Катя займається спортом та любить зручний одяг.

Для цієї дівчини головним критерієм при виборі обновок є зручність, тому надає перевагу стилю кежуал. Але вважає, що у будь-якому одязі жінка повинна бути жінкою.

«Навіть коли одягаєш джинси, ти повинна виглядати жіночною. Для цього в образи треба додавати якість аксесуари, вигадувати різні поєднання», - вважає вона.

Дівчина не любить леопардовий принт, "блискітки" та поєднання надто яскравих речей, мовляв, якщо і додавати в образ яскраві кольори, то обирати тільки одну річ.

На фото Катя одягнена у сукню від ZARA, кофту ATMOSPHERE, взута у снікерси Isabel Marant. Образ доповнює сумка, ланцюжок.



Коментар модельєра-дизайнера Анни Дідух:

Зверху на стильну сукню в горошок героїня одягнула прозору в’язану гачком кофту, яка надає образу легкості. Самостійно ці речі є модними, але в тандемі вони не поєднуються. Кофту варто носити з світлими однотонними речами або на тіло, для того щоб підкреслити мереживний малюнок.

Добре, що акцентом слугує масивна прикраса у вигляді ланцюжка. Але сумка могла б бути більш округлої форми і меншого розміру, щоб образ був більш жіночним. Квадратні та прямокутні форми зараз в моді, тільки у вигляді клатчів.

Снікерси сюди не дуже пасують по стилю. Краще тут дивилися б масивні чобітки, адже до сукні з «романтичним горошком» спортивні снікерси не йдуть.

Текст і фото Юлії СТАСЮК

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 29
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
в таких снікерсах половина Луцька ходить........інкубатор
Відповісти
О боже!Що це?!Один з найгірших образів.Речі абсолютно не поєднані,а сама дівчина ніби тільки що з ліжка встала.Мені образ не зрозумілий.
Відповісти
СУПЕР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!КРАСУНЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
сміливо!!!!!!!!!!!
Відповісти
дизайнер,щоб тебе туди,та не гачком в"язана та кофта.Не гачком,то ширпотреб.Дизайнер фак
Відповісти
чесно кажучи я б дівчинку розділа і вділа заново. сукня з светром зовсім непоєднувані це факт. куди вона ту кофтину заправила з одного боку хз... довжина сукні для цієї не зовсім худенької ( я не кажу що вона товста. у неї чарівні форми) дівчини закоротка. светр скриває її принади + багатошаровість і здається що вона колобок. снікерси-о Боже!- неначе фонар який освітлює шлях і криком кричить гляньте я ж оце йду!!! колготи на мій погляд мали б бути густого чорного кольору . а краще б змінити їн на джинси. отже: сукню до літа в шкаф. снікерси "Сжечь" кофтину правильно випрати і висушити що б не було видутих рукавів+джинси або котонові штані бежевого кольору і буде гууд! ДІДУХ! ну хоч тут трохи проявила себе але треба ще попрактикуватись.
Відповісти
От так треба коментувати стиль. Тобто не зовсім 1 в 1, але розповідати що пасує до фігури, що поєднується, а що зайве. Бо щось ця Дідух на рівні бабки під під'їздом їх оговорює.
Відповісти
Дєтський сад.
Відповісти
17 років... вже можна, чи посадять?
Відповісти
Заріжуть. Такі часи.
Відповісти
Вупше ніяк!!! Кохта не нравиться, сукенка закоротка, тухлі- кошмар.
Одне харашо- дівчина симпатична дуже!
Відповісти
О боже!КОШМАР ШЕ ТОЙ
Відповісти
А ножки то кривенькі,нащо тоді сумкою прикривати ...
Відповісти
Я тут ось що подумав: а як насправді сюди потрапляють модники? Офіційна версія: ходить собі той фотограф по місту, мріє про щось там, і тут БАБАХ, бачить модніка. Женеться за ним, хапає за рукава, і каже "ти саме те, через що я працюю в тій рубриці (другий варіант- ходжу по цій вулиці). Ну кароч,після тра-ля-ля всі згідні з умовами і щастя у них буяє. Далі клац,клац і па- па, па-па. А десь там, на НЄВІДАНИХ ВЄРШИНАХ екзистенціонного натхнення засідає на троні/(в аудиторіі?) і короною на голові-(!!!ТА-ДАМ!!!) анна дідух. Тут дзвонить іі айфон і повертає метра моди на грішну волинську землю. В трубці щасливий фотограф каже: анєєєєчка, я найшла, я найшла саме ТЕ! А дідух хоч вже передчуває ту засаду, та каже- приходь. Далі відбувається якесь таєнство, і в 13:00 народний суд. Мораль: гавно яке вилазить з коментів рубрики є нічим іншим як відповідь на гавно яке вони отримали в 13:00. Риба гниє з голови. А двохголова риба, тим паче.
Відповісти
like тобі ;))
Відповісти
Підтримую на всі 100%! )
Тільки Стасючка знов зараз запостить і обізве тебе дурнем або ще якось (якщо вистачить мізків щось інше придумати)! Це ж так інтелігентно і професійно коли журналіст виставляє на посміх своїх читачів і обзиває їх дурнями...
Відповісти
Для Halloween підійде.
Девіз Катрусі: "Кожен день, як Halloween".
Відповісти
взагалі ні....
Відповісти
Занадто багато розширень донизу. Цей образ можна було би спасти тим, щоб з-під светрика визирала не така спідничка а джинсова облягаючого покрою довжини 2 см. над коліном, бо шортики короткі джинсові.
А якщо це плаття, то викинути цю кофтину та одягнути курточку шкіряну або джинсову, червоного, сиьного або чорного кольорів коротеньку (до талії).
Відповісти
Дуже красиві боти.
Відповісти
і дуже поганої якості
Відповісти
Нормальна штангінста, прокачана
Відповісти
Знову бровища! Лучанки, перестаньте робити собі товстючі, чорнючі брови, бо це виглядає жахливо і неприродно, а луцьким "майстрам", які таке роблять треба руки повідривати, "стилісти", блін, доморощені.
Відповісти
Та нормальна симпатична дівчина і все у неї впорядку. Стосовно одягу і зовнішності - то кожному подобається щось своє і тому не варто нав'язувати іншим "свій єдино правильний смак і відчуття стилю". Взагалі дівчата такого типу подобаються абсолютно переважній більшості чоловіків. Думаю, що цій дівчині буде гарно навіть у купальнику. А ще краще і без нього (даруйте за нахабство - не втримався :)
Відповісти
дівчина сама по собі дуже гарна, але цей її образ...ну просто ніяк. поєднала непоєднуване!!!! а снікерси то взагалі...руки повідбивала би тому хто їх придумав!!!!
Відповісти
а мені брови подобаються,а що краще,щоб були тоненьки як сірники
Відповісти
а брови мені подобаються,а
,що краще,щоб були тоненьки,як сірники
Відповісти
Я ПРОСТО НЕНАВИДЖУ НІКЕРСИ)ЦЕ ПРОСТО ІЗДІВАТЕЛЬСТВО НА КЕДАМИ ПОЗОР ФУ
Відповісти
Светр на сукні дивиться непогано, але дівчину робить візуально громезною.
Снікерси ж сюди ніяким боком не лізуть, справді. Псують весь образ
Відповісти
Останні новини
Стильний Луцьк. Портрет дня: Катя Воробей
15 жовтень, 2014, 13:00