Кандидати з команди Ляшка відвідали Локачі та Горохів*

Кандидати з команди Ляшка відвідали Локачі та Горохів*
Відомий український політик, один з батьків української державності, Іван Заєць і кандидат у народні депутати України В’ячеслав Федін цими днями мали зустрічі з мешканцями Локач та Горохова.

Місцеві виборці нарешті змоги почути відповіді на свої запитання безпосередньо від представників Радикальної партії Олега Ляшка.

В’ячеслав Федін ухвалив рішення долучитися до Радикальної партії Олега Ляшка після січневих подій на Майдані. Він вирішив особисто взяти участь у поваленні кримінального режиму Януковича у складі найпослідовнішої у цій боротьбі політичної команди. Сьогодні В’ячеслав Федін – кандидат у народні депутати від Радикальної партії Олега Ляшка у виборчому окрузі №20 із центром у місті Горохові. Він пропонує кардинальні зміни у багатьох сферах життя. Як фаховий економіст, В’ячеслав Федін знає, як збільшити кількість робочих місць у сільській місцевості, покращити інфраструктуру села, збудувати якісні дороги, забезпечити молоді родини послугами дитсадків.

На зустрічах з волинянами Радикальну партію Ляшка представляв також відомий політик Іван Заєць, який раніше обирався до Верховної Ради п’яти скликань. Він був одним із засновників Народного Руху України, брав участь у політичному руйнуванні комуністичної системи. В уряді Віктора Ющенка в 2000-2001 роках обіймав посаду міністра екології та природних ресурсів.

Політик скептично і обережно оцінює діяльність чинної української влади на чолі з президентом. «Нинішня українська влада робить багато помилок, адже на її долю випали найважчі випробування. Але можна було інакше будувати свою роботу», - каже Іван Заєць.

«Чому президент місяцями не призначає посадовців, які відповідають за безпеку? Наприклад, секретаря Ради нацбезпеки і оборони. Ця людина має щодня бути на робочому місці. Зате до влади безперешкодно йдуть люди, що колись були вірними Партії регіонів та особисто Януковичу. Якщо влада продовжуватиме ігнорувати інтереси народу, то ми будемо говорити з ними радикально», - заявив Заєць.

Він також додав: «Колись ображалися на Януковича, який синочків своїх просунув до Верховної ради. Пам’ятаєте, як вони гасали на квадроциклах заповідними місцями Волині?! Сьогодні все повторюється: наші керівники знову ведуть своїх діточок по виборчих списках, призначають їх на ті посади, де необхідний колосальний життєвий досвід. Досить вже бавитися! Ми повинні жити за одним законом, пам’ятати про мораль і людські цінності. Не можна сьогодні засуджувати чиїсь дії, а завтра робити те ж саме!»

Іван Заєць заявив, що підтримує Радикальну партію, бо розуміє, що сьогодні українська нація перебуває у найбільш критичній ситуації за весь час свого незалежного існування. «Кожна людина має бути на своєму місці і робити, те, що принесе найбільше користі. Я – політик, а не бізнесмен. Це моя професія і справа всього життя. І коли Олег Ляшко представив ідеологію своєї партії і запропонував піти з ним, я зрозумів, що мій досвід потрібен цій молодій команді», - додав кандидат.

У списку Радикальної партії Олега Ляшка, до речі, немає діючих депутатів, крім самого лідера.

«Сьогодні Ляшко створює реально нову команду молодих, фахових, активних людей. Усі вони об’єдналися навколо ідей і програми Радикальної партії. Це економісти, командири добровольчих батальйонів, патріоти України. Команда тільки починає свій поступ, але майбутнє – за нею», - вважає Федін.

«Радикальна партія Олега Ляшка планує святкувати перемогу в Горохівському окрузі. Мої земляки вже наїлися дріб’язкових олігархічних подачок. Вони добре розуміють, що кілька мільйонів, які олігарх витратить на округ, він витягне з бюджету через нечесні тендери його фірм, різноманітні корупційні схеми. Якщо про благодійність кричать на кожному кроці, то це не благодійність, а звичайна купівля голосів довірливих виборців. Такий фокус більше не пройде ні в Горохівському окрузі, ні на Волині загалом», - додав Федін.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.