16 жовтня - презентація Apple

16 жовтня - презентація Apple
На 16 жовтня запланована конференція компанії Apple. Де скоріше всього будуть представлені новинки від яблучної компанії.

Початок заплановано на 09:00 за місцевим часом, що відповідає 20:00 за Києвом.

Трансляцію можна буде подивитись на офіційному сайті офіційному сайті Apple

Згідно з даними, що з'явилися раніше в ЗМІ, Apple може представити наступне покоління своїх планшетів iPad Air, оновлений iMac, нову операційну систему для комп'ютерів OS X Yosemite, iOS 8.1 і можливо нові революційні гаджети.

New iPad Air/iPad Air Retina HD
Поки не відомо, яку саме назву отримає планшет, але аналітики вважають, що новий iPad буде називатись просто iPad Air 2.

Очікується, що планшет отримає сканер відбитків пальців Touch ID (як у iPhone 6 і iPhone 6 Plus), два гігабайти оперативної пам'яті та новий чіп A8X. Також скоріше всього зміниться дизайн пристрою і планшет стане схожий на останніх пледставників смартфонів від Apple.

Оновлений iMac
Також скоріше всього компанія анонсує новий тонкий 27-дюймовий iMac з надпотужним розширенням екрану.

12-дюймовий MacBook
Ходять чутки, що на заміну лінійки MacBook Air прийде тонкий 12-дюймовий MacBook з дисплеєм Retina і потужними технічними характеристиками. А можливо цей ноутбук отримає навіть Екран-трансформер, який можна буде від'єднати від корпусу.

OS X Yosemite
Офіційний реліз нової операційної системи від Apple на 99% запланований на сьогоднішній презентації, адже після випуску декількох бета-версій в Купертіно нарешті допрацювали OS X Yosemite до статусу релізної. Операційна система отримала багато нових фішок, серед яких Continuity для синхронізації iPhone, iPad і Mac, новий центр повідомлень, підтримка iCloud Drive, оновлений дизайн та багато іншого.

iOS 8.1
Нова версія iOS 8, яка повинна виправити більшість помилок у iOS 8 та відкрити нову платіжну систему за допомогою телефону iPhone - Apple Pay.

Новий iPad mini
Хоча про iPad mini поки нічого не відомо, проте компанія теж мабудь оновить менші планшети iPad mini сканером відбитків пальців Touch ID та новим дизайном.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Apple, iPad, iMac
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ціни забули вказати
Відповісти
А це мабуть щоб не вдлякувати покупців відразу! :-)
Відповісти