У Луцькому готелі провели навчання на випадок теракту

У Луцькому готелі провели навчання на випадок теракту
У Луцьку медики, міліціонери і надзвичайники провели навчання на випадок теракту.

Сьогодні, 17 жовтня, у Луцьку рятувальні служби, медики та міліціонери провели навчання, під час яких відпрацьовували роботу різних служб на випадок теракту, - повідомляє ZIK.

Місцем для проведення навчань став один із місцевих готелів.

Основна мета таких навчань – не просто вміти вчасно надати першу допомогу постраждалим, а й відпрацювати колективну роботу різних служб. Адже від злагодженої роботи медиків, надзвичайників та пожежних залежить не одне життя.

«Навчання такого масштабу ми проводимо вперше. Головне зараз відпрацювати спільну роботу різних служб і волонтерів. Є чимало потерпілих, тому карети швидкої допомоги працюють у посиленому режимі: тільки доставивши потерпілого, медики одразу ж повертаються на місце теракту. Якщо б така надзвичайна ситуація сталась у реальному житті, то ми б залучили ще й бригади із району», - зазначив головний лікар Центру екстреної медичної допомоги і медицини катастроф Олег Куц.

Під час того як працівники МНС та медслужби виносили постраждалих та надавали їм першу медичну допомогу, міліціонери оточили територію та стежили за порядком: «Ми забезпечили порядок по усьому периметру і намагаємось створити такі умови, аби наші колеги могли якнайкраще виконати свою роботу», - додав один із міліціонерів.

Раніше повідомлялося, що у Луцьку відбудуться навчання з надання первинної медичної допомоги у випадку терористичних актів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцькому готелі провели навчання на випадок теракту
17 жовтень, 2014, 14:40
У Луцьк приїде Вірастюк
17 жовтень, 2014, 14:01