На Донбас прибуло поповнення військової техніки з Росії

На Донбас прибуло поповнення військової техніки з Росії
На Донбас приїхала колона з півсотні танків і броньовиків.

Угруповання російсько-терористичних військ на Донбасі продовжує отримувати поповнення шляхом перекидання особового складу, озброєння і військової техніки з території Російської Федерації. Про це написав у соціальній мережі Facebook керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук, - повідомляє Укрінформ.

«Увечері 21 жовтня в Амвросіївку з території Росії прибула колона військової техніки і до 500 осіб у військовій формі російського зразка без розпізнавальних знаків. У складі колони - автотранспорт, а також близько 50 танків і БТР. Частина колони залишилася в цьому населеному пункті, частина (близько 300 осіб і 30 од. техніки) направилась в сторону н.п. Комсомольське», - пише експерт.

Він також відзначив, що поповнення особовим складом і озброєннями (в основному артилерією) отримує і угруповання російсько-терористичних військ, діючих на Волноваському напрямі.

Крім того, за інформацією Тимчука, налагоджена система прямих поставок угруповань бойовиків, що діють у районі Дебальцевого, озброєннями, боєприпасами, ГСМ, медикаментами і продовольством з Росії.

«Раніше розподілом ресурсів для цих угруповань займалося керівництво «ДНР», - підкреслив керівник Центру військово-політичних досліджень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тымчук своей болтовней нанес вреда больше, чем вся ФСБ России
Відповісти