Волинських автомобілістів привітали із професійним святом

Волинських автомобілістів привітали із професійним святом
В облдержадміністрації відбулися урочисті заходи з нагоди Дня автомобіліста і дорожника, яке відзначається в Україні щорічно 26 жовтня.

Їх привітали голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, голова обласної ради Валентин Вітер, заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук, начальник департаменту інфраструктури та туризму Іван Мирка, - повідомили у прес-службі Волинської ОДА.

Вітаючи, Володимир Гунчик зауважив, що розвиток дорожньої галузі є пріоритетним для області. За його словами, на сьогодні напрацьовується низка інфраструктурних проектів, втілення яких залежатиме від того, які дороги ми збудуємо. І Стратегію Волинь-2020 без хороших доріг також не розробимо. Він також запевнив дорожників в тому, що будуть вирішенні всі їхні нинішні фінансові питання. Також поінформував про спільне рішення з львівським колегою щодо включення ділянки дороги Луцьк-Радехів-Львів для фінансування ремонту з Держбюджету-2015.

Голова обласної ради Валентин Вітер зауважив, що «це свято заслуговує на статус всенародного, бо дороги та транспорт – це частина життя кожної цивілізованої людини».

У свою чергу, перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук відзначив, що волинські фахівці працюють краще, ніж в окремих областях України, тому в нас кращі дороги.

Голова облдержадміністрації подякував працівникам галузі за роботу та побажав усім Миру.

За високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток дорожнього господарства, підготовку майбутніх автомобілістів та з нагоди професійного свята працівникам галузі вручили відзнаки облдержадміністрації, облради та Луцької міської ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинських автомобілістів привітали із професійним святом
25 жовтень, 2014, 09:52